Perinteisen monot

Aikuiset
Lapset
Koko
Brändi
Rajaa
Tarkenna hakua
Suosituimmat ensin Järjestä
15 tuotetta
Suosituimmat ensin Järjestä

Aikuisten ja lasten perinteisen monot laadukkaasta valikoimasta

Budget Sportin laajasta valikoimasta löydät itsellesi sopivat aikuisten ja lasten perinteisen monot ja muut hiihtomonot -kategorian tuotteet kaikkiin tarpeisiin nopealla toimituksella, edulliseen hintaan. Löydät valikoimastamme laadukkaimmat ja uusimmat aikuisten ja lasten perinteisen monot mm. merkeiltä Rossignol, Karhu ja McKinley.

Tilaa aikuisten ja lasten perinteisen monot edullisesti Budget Sportilta

Tällä hetkellä aikuisten ja lasten perinteisen monot -tuoteryhmässä on 15 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on Madshus Endurace Classic - perinteisen hiihtomonot (musta), 139,90 €. Muita suosittuja malleja ovat Rossignol X-6 Classic - perinteisen hiihtomonot (musta), 129,00 €, Karhu Velcro Jr - lasten perinteisen hiihtomonot (moniväri), 50,00 € sekä McKINLEY W Ultra Pro Bs Plk - naisten perinteisen hiihtomonot (valkoinen), 69,95 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!

Asiakaspalvelumme ja myyjämme auttavat oikean tuotteen valinnassa

Ammattitaitoinen asiakaspalvelumme sekä kauppojemme asiantuntevat myyjät palvelevat sinua mielellään sopivan tuotteen ja koon etsinnässä. Lisäksi meillä on useille tuotteille erinomaiset valintaoppaat, jotka auttavat sopivan tuotteen valinnassa. Tutustu myös kategorioihimme luistelumonot ja lasten monot!