Luistelumonot

Luistelumonot - Tilaa edullisesti Budget Sportilta

Budget Sportin laadukkaasta valikoimasta löydät sopivat hiihtomonot luisteluhiihtoon niin aikuisille kuin lapsillekin nopealla toimituksella ja edulliseen hintaan. Luistelumonot ovat suksien ja sauvojen ohella oleellinen osa hiihtovarustusta – otathan aina monojen valinnassa huomioon sen, että ne ovat yhteensopivat suksiesi kanssa.

Näin valitset oikeat monot luisteluhiihtoon

Kuten suksetkin, myös monot valitaan hiihtotyylin mukaan. Lisäksi luistelumonojen valintaan vaikuttaa oma taso sekä jalan lesti. Perinteisen hiihtotyylin monoihin verrattuna luisteluhiihtomonot ovat usein jämäkämpiä, ja niiden varsi on korkeampi. Näin mono tukee hyvin nilkkaa hiihtäessä. Luistelumonojen tulisi sopia jalkaan, mutta ei kuitenkaan puristaa –monoihin ei siis kuuluisi jättää kasvuvaraa. Eri monovalmistajat käyttävät eri sidemalleja, joten valitse monot niin, että siteet sopivat yhteen suksiesi kanssa. Suksisiteiden standardeihin voit tutustua tarkemmin täällä.

Kaikki hiihtoon Budget Sportista

Budget Sportista löydät niin luistelumonot suosituimmilta merkeiltä, kuten Salomon, Rossignol ja Fischer. Tutustu laajaan valikoimaamme miesten, naisten ja lasten luistelumonoja ja löydä täydelliset monot itsellesi ja vaikka koko perheelle edulliseen hintaan. Löydät valikoimastamme myös muut hiihtoon tarvittavat varusteet. Tutustu siis myös suksiin, hiihtovaatteisiin ja hiihtovarusteisiin.

Tällä hetkellä luistelumonot -tuoteryhmässä on 9 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on Salomon Rs 8x Prolink - luisteluhiihtomonot (musta), 219,00 €. Muita suosittuja malleja ovat Yoko YXS - luisteluhiihtomonot (väritön), 139,90 €, Rossignol X-6 Skate - luisteluhiihtomonot (väritön), 179,90 € sekä Fischer RCS Skate - luisteluhiihtomonot (väritön), 319,90 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!