Golfkengät

Koko
Väri
Brändi
Rajaa
Tarkenna hakua
Suosituimmat ensin Järjestä
13 tuotetta
Suosituimmat ensin Järjestä

Golfkengät

Mistä hyvät golfkengät edullisesti? Olipa mielessäsi naisten golfkengät tai miesten golfkengät, meiltä löydät etsimäsi parhaaseen hintaan. Valikoimasta löydät golfkengät tunnetuilta merkeiltä, kuten PUMA, Footjoy ja Nike. Jos mielessäsi on golfkengät parhaaseen tarjoushintaan, katso myös säännöllisesti päivittyvät mainostarjouksemme. Tilaa golfkengät netistä tai tutustu valikoimaan lähimmässä Budget Sport -myymälässämme. Jos golf on sinun lajisi, muista hankkia myös muut vaatteet ja varusteet viheriölle. Katso esimerkiksi golfhanskat, golfmailat, golfhousut, golfpaidat. Kattavasta valikoimastamme tilaat tuotteet suosikkilajiisi halvalla, helposti ja nopeasti.

Golf on vauhdikas ja kehittävä laji, joka vaatii pelisilmää, taitoa ja oikeanlaiset varusteet. Golfpelaajan perusvarustukseen kuuluu omaan pelityyliin sopiva mailakokonaisuus, viheriölle sopivat vaatteet sekä pelaamista tukevat varusteet. Jokaisen golfpelaajan kannattaa hankkia varustearsenaaliinsa myös hyvät golfkengät. Golfkentällä liikututaan nurmen lisäksi monipuolisesti erilaisilla alustoilla, joille golfkengät tuovat pitoa ja tukea. Itselle sopivat kengät kannattaakin valita huolellisesti.

Golfkenkiä valitessa tulee huomioida sopivan mallin ja oikean koon lisäksi kenkien tekniset ominaisuudet. Golfkenkien valinta kannattaa aloittaa tutustumalla erilaisiin naisten ja miesten malleihin. Oikeaa kokoa arvioidessa on hyvä muistaa, että golfkentällä kävellään yleensä runsaasti. Älä siis tingi istuvuudesta – varmista, etteivät kengät purista, hierrä tai tunnut liian väljältä. Koska golfkentällä sadekuuro saattaa yllättää, kenkien tulee aina olla vedenpitävät, mutta riittävän hengittävät. Jotta saat tukevan otteen pelialustaan, golfkenkien pohjan tulee olla pitävä ja riittävän kiertojäykkä. Jos mielessäsi on laadukkaat golfkengät, katso esimerkiksi Nike-golfkengät, PUMA-golfkengät, adidas-golfkengät ja Footjoy-golfkengät.

Valikoimastamme löydät uusimmat ja laadukkaimmat golfkengät mm. merkeiltä Puma, Adidas ja Footjoy. Golfkengät -kategoriamme suosituin tuote on tällä hetkellä Puma Ignite Fasten8 M - golfkengät, 100,00 €.