Untuvatakit

Naiset
Miehet
Lapset
Koko
Väri
Brändi
Rajaa
Tarkenna hakua
Suosituimmat ensin Järjestä
9 tuotetta
Suosituimmat ensin Järjestä

Untuvatakit

Oletko hankkimassa naisten vai miesten untuvatakkia? Meiltä löydät untuvatakit molemmille ja mikä parasta – taatusti liikuttavan halpaan hintaan. Valitse siis paras untuvatakki tarjous meiltä ja tilaa se netistä saman tien kotiisi. Voit myös halutessasi poiketa paikan päälle lähimpään Budget Sport -myymälään.

Lämmin ja kevyt untuvatakki on erinomainen valinta talvitakiksi, koska sillä pärjää hyvin myös kovilla pakkasilla ilman, että tarvitsee tinkiä mukavuudesta. Talvesta voi nauttia ihan eri tavalla, kun ei tarvitse palella! Untuva eristää kylmää monta kertaa tehokkaammin kuin pelkkä keinokuitumateriaali. Kylmyyden lisäksi untuvatakit suojaavat myös tuulelta ja sateelta ja sopivat siksi niin ulkoiluun kuin vapaa-aikaankin. Untuvatakit kannattaa aina valita käyttötarkoituksen mukaan. Pitkä untuvatakki lämmittää tehokkaasti myös alavartaloa, kun taas lyhyt on sporttisempi ja sen kanssa on helpompi liikkua. Ohut untuvatakki tai kevytuntuvatakki riittää puolestaan leudommilla säillä ja sopii liikuntaan. Mieti, mikä on sinun tyylisi ja käyttötarpeesi.

Talvitakin pitää olla mukavuuden ja lämpimyyden lisäksi myös hyvänäköinen. Juuri siksi untuvatakit ovat aina muodissa. Ne soveltuvat ulkoilun lisäksi myös trendikkääseen kaupunkipukeutumiseen ja ne toimivat monenlaisten asuyhdistelmien kanssa, yhtä hyvin erilaisten housujen kuin hameidenkin kanssa. Korkkarit tai lenkkarit, saappaat tai monot – myös kaikki jalkineet toimivat untuvatakin kanssa. Tyylikäs untuvatakki sopii tilanteeseen kuin tilanteeseen arjessa ja juhlassa. Untuvatakki päällä sinun ei tarvitse koskaan tuntea itseäsi yli- tai alipukeutuneeksi. Lyhyttä ja ohutta untuvatakkia voi käyttää myös kerrospukeutumiseen esimerkiksi kuoritakin alla, jolloin asukokonaisuuden veden- ja tuulenpitävyys paranee entisestään. Sellaista keliä ei Suomen talvessa ole, etteikö untuvakin avulla pärjäisi ja viihtyisi. Kevyempiin talvikelehein sopivat vuorostaan mm. kevyttoppatakit sekä parkatakit.

Laadukkaan untuvatakin ei tarvitse olla kallis. Meiltä Budget Sportista saat kaikki untuvatakit aina liikuttavan halvalla. Mieluisa vaihtoehto löytyy varmasti ja hakemista voit helpottaa tekemällä haluamiasi rajauksia hakuehtoihin. Tutustu, vertaa ja valitse!

Muistathan, että Budget Sport -laskulla ja -erämaksulla saat joustoa maksuaikaan.