Hybriditakit

Naiset
Miehet
Lapset
Koko
Väri
Brändi
Rajaa
Tarkenna hakua
Uusimmat ensin Järjestä
9 tuotetta
Uusimmat ensin Järjestä

Hybriditakit

Hybridi on tuttu termi esimerkiksi auto- tai polkupyörämaailmasta, mutta mikä on hybriditakki? Siinäkin on kyse materiaalien ja ominaisuuksien yhdistelmästä, joka on käytännöllinen ja kätevä. Hybriditakki on erinomainen valinta, kun etsit kylmiin sääoloihin ja liikuntaharrastukseen sopivaa takkia. Ja Budget Sport puolestaan on etsijälle täydellinen paikka, sillä meiltä löydät hybriditakkien mainion valikoiman pysyvästi edulliseen hintaan. Hybriditakkimme tulevat huippumerkeiltä, kuten Halti-, Helly Hansen-, Icepeak- ja Catmandoo-hybriditakit. Jos etsit kaikkein edullisinta vaihtoehtoa, parhaat hybriditakkien tarjoukset löydät säännöllisesti vaihtuvista, liikuttavan halvoista mainostarjouksistamme. Voit tilata mieleisesi hybriditakit joko kätevästi netistä tai poiketa ostoksille lähimpään Budget Sport -myymälään nopeasti ja helposti.

Hybriditakki yhdistää kaksi laadukasta materiaalia siten, että se on juuri sopivalla tavalla lämmin, joustava ja hengittävä täsmälleen niistä kohdista, mistä pitääkin. Edustassaan ja selkäpuolella hybriditakki sisältää kevyesti topattua vanu- tai untuvatäytettä, ja pinta suojaa tuulelta ja vedeltä. Hihojen ja kylkien osalta hybriditakki koostuu joustavammasta materiaalista, esimerkiksi neuloksesta, joka on myös hyvin hengittävää. Monikäyttöinen hybriditakki takki toimii mainiosti esimerkiksi talvipakkasilla hiihto- tai juoksutakkina, tai sen voi pukea välikerroksen takiksi ja nauttia siitä, ettei varmasti tule kylmä. Tutustu Budget Sportin monipuoliseen valikoimaan ja löydä mieleisesi hybriditakki verkkokaupastamme, tai tule ostoksille lähimpään myymäläämme.

Valikoimastamme löydät uusimmat ja laadukkaimmat hybriditakit mm. merkeiltä Rukka, Halti ja Exel. Tutustu myös kategorioihimme parkatakit (toppa), vanutakit ja toppatakit. Hybriditakit -kategoriamme suosituin tuote on tällä hetkellä Rukka Martu N Softshell Hybridtakki, 79,95 €.