Lasten välikausikäsineet ja päähineet

Välikausikäsineet sekä -päähineet

Ovatko taaperon sormenpäät kohmeessa? Onko edellisen kauden rukkaset jääneet pieneksi? Löytyykö laatikoista vain saman käden hansikkaita? Syksyn tullen on jälleen aika varustaa lapset lämpimiin välikausivaatteisiin ja -varusteisiin. Pipo päähän ja rukkaset käteen, niin lapsesi pysyy lämpimänä viilenevissä keleissä. 

Lämpimät ja suojaavat välikausikäsineet ja -päähineet ovat tärkeä osa lapsen kokonaisvaltaisesti suojaavaa välikausipukeutumista. Budget Sportin laajasta valikoimasta löydät sormikkaat, rukkaset ja käsineet sekä pipot, hatut ja muut päähineet kaikenikäisille lapsille, taaperoille ja teineille, liikuttavan edulliseen hintaan. Tutustu valikoimaan verkossa tai asioi myymälöissämme. Seuraa ilmoitteluamme tarjouksista ja alennusmyynneistä ja voit tehdä löytöjä ja hankkia varastoon tuotteita myös tulevaa kautta silmällä pitäen tai helposti katoavien tuotteiden varalle. Kylmällä ilmalla lapsen sormet paleltuvat helposti. Hanskat tai rukkaset ovat tarpeen aina kylmällä kelillä. Kevään ja syksyisissä ulkoleikeissä käsineet kastuvat helposti, joten pienten käsien suojaksi kannattaa hankkia suojaavat välikausikäsineet olosuhteiden ja käyttäjän tarpeiden ja mieltymysten mukaan. 

Sopivat välikausikäsineet perheen pienimmille ovat kevyesti topatut rukkaset, jotka lämmittävät riittävästi jopa ulkona vaunuissa päiväunia nukkuvan lapsen käsiä. Rukkasen saa kiristettyä tarranauhalla ranteeseen sopivaksi. Tilavan rukkasen sisään jää suhteessa enemmän ilmaa, joka eristää kylmältä ja lämmittää. Kun kaikki sormet ovat samassa ns. tilassa ne myös lämmittävät toisiaan. Hanskoissa, joissa jokaiselle sormelle on oma osasto, sormet viilenevät helpommin. Tämän vuoksi rukkaset tuntuvat usein hanskoja lämpimämpiä. Hanskojen puolestaan lapsen sorminäppäryys säilyy paremmin ja isommat tytöt ja pojat käyttävätkin välikausikäsinein mieluiten hansikkaita. 

Valikoimistamme löytyvät esimerkiksi Didriksonin ja Hans Companyn teknisiä toppa- ja softshellhanskoja. jotka ovat suosittuja välikausikäsineitä niin tytöille kuin pojille. Useissa malleissa bonuksena heijastavat yksityiskohdat, jotka lisäävät pimeällä kelillä lapsesi turvallisuutta. Tuotteet ovat helppohoitoisia ja teknisistä materiaaleista valmistetut tuotteet suojaavat hyvin kovissakin keliolosuhteissa.

Tällä hetkellä lasten välikausikäsineet ja päähineet -tuoteryhmässä on 67 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on HC Outwear Toppasormikkaat jr (musta), 13,95 €. Muita suosittuja malleja ovat HC Outwear Toppasormikkaat jr (pinkki), 13,95 €, HC Outwear Topparukkaset JR (musta), 13,95 € sekä Icepeak Hanamaulu Pipo (lila), 19,95 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!