Lasten vaatteet

Lasten vaatteet ja ulkoiluvaatteet

Onko lapsesi aloittamassa uuden liikuntaharrastuksen vai onko edelliset urheiluvaatteet jääneet liian pieneksi? Vauhdikkaassa menossa lapset ja nuoret tarvitsevat mukavat ja joustavat urheiluvaatteet, joilla on kiva liikkua sekä sisällä että ulkona – säästä huolimatta; auringonpaisteessa, sateessa tai kylmissä lumimaisemissa. Budget Sport on paras paikka hankkia lasten urheiluvaatteet huippuhintaan arjen kiireiden keskellä. Käy verkkokaupassamme; tutustu monipuoliseen urheiluvaatevalikoimaan ja tee tilaus vaivattomasti missä ikinä liikutkaan. Samalla kun tilaat itsellesi urheiluvaatteita kannattaa myös lisätä tilaukseen lastenvaatteet. Meiltä löydät edullisesti lasten suosikkituotteet huippumerkeiltä, esimerkiksi lasten adidas vaatteet ja lasten lenkkarit.


Ulkona lapset tarvitsevat tuulen- ja vedenpitävät ulkovaatteet teknisissä materiaaleissa, jotka kestävät kulutusta kiipeillessä, juostessa ja kaikessa leikkisässä menossa. Käytännöllisten ominaisuuksien lisäksi lasten ulkoiluvaatteet tulee olla kivannäköiset. Päivitä lasten ulkovaatteet edullisesti Budget Sportin lastenvaatevalikoimasta: lämmin pipo, tekninen ulkotakki ja tekniset ulkohousut, käsineet, väliasut ja ulkokengät.
Sisällä liikkuessa lapset tarvitsevat urheiluvaatteet, joissa liikunta onnistuu parhaiten: hanki urheilupaita, urheiluhousut, urheilushortsit ja lasten lenkkarit kaikenlaisiin harrastuksiin sekä rennot oleskeluasut: lasten collegepaita ja lasten collegehousut vapaapäiviin. Uusi urheiluharrastus on hauskempi aloittaa, kun lasten urheiluvaatteet ovat ajan tasalla ja sopivan kokoiset. Lasten aktiivisessa liikkumisessa vaatteet kuluvat myös entistä nopeammin, eli kannattaa samalla hankkia useampi pari lasten urheilupaitoja ja urheiluhousuja – aina edulliseen hintaan.

Meiltä tilaat myös lasten NHL-fanituotteet: lippis, pelipaita, collegepaita tai t-paita suosikkijoukkueen logolla. Tutustu valikoimaan ja valitse lasten omat suosikkituotteet!

Budget Sport -verkkokaupasta ostat lasten urheiluvaatteet arkeen ja vapaa-aikaan. Talvikautena löydät meiltä kätevästi lasten talvivaatteet, joilla lapsi nauttii liikunnasta ulkona: hiihto, luistelu, laskettelu ja pulkkailu on hauskempaa kun lasten ulkoiluvaatteet ovat kunnossa. Osta lasten toppavaatteet, lasten toppatakit, lasten toppahousut, lasten haalarit ja talvikengät aktiivisiin ulkoleikkeihin talvisäässä. Muista myös tilata lasten softshellasu ja välikerrasto – kerrospukeutumisella varmistat lämpimän olo viimassa ja pakkasessa.

Lasten vaatteet liikuttavan halpaan hintaan löydät aina kaudesta riippumatta.

Tilaa sujuvasti verkkokaupasta alusasut, asusteet, fanituotteet, haalarit, housut, käsineet, liivit, paidat, puvut, päähineet, shortsit ja caprit, sukat, takit, trikoot, uima-asut ja väliasut – kaikki suosikkimerkit lasten urheiluun.

Tällä hetkellä lasten vaatteet -tuoteryhmässä on 683 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on Didriksons Grit ulkoilupuku Yth (musta), 79,95 €. Muita suosittuja malleja ovat adidas Squadra 21 Shorts Jr - lasten shortsit (musta), 17,95 €, Icepeak Kobryn Jr - tyttöjen softshelltakki (musta), 39,95 € sekä adidas Thin Linear Low-Cut Socks 3 Pairs - nilkkasukat (musta), 9,95 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!