Halti

Halti vaelluskengät ja ulkoilukengät

Ulkoilu ja luonnossa liikkuminen ja retkeily virkistää ja energisoi niin kehon kuin mielenkin, ja oikea ja asianmukainen vaatetus varmistaa, että saat siitä kaiken irti säässä kuin säässä. Hyvät ulkoilukengät kuuluvat jokaisen ulkoiluharrastajan ja luonnossa viihtyvän perustarvikkeisiin, suuntaatpa sitten kevyelle kävelylenkille maastossa tai vaikka pidemmälle eräretkelle.

Budget Sport on koonnut sinulle hyvän valikoiman laadukkaita ja monikäyttöisiä Halti-ulkoilukenkiä koko perheelle niin matalavartisena lenkkarimallisena kuin korkeammalla mid-varrellakin. Meiltä löydät halvalla laadukkaat vettä pitävät Halti-vaelluskengät ja ulkoilukengät miehille, naisille ja lapsille sopivissa koissa ja malleissa.

Vedenpitävällä Haltin DryMaxX-kalvolla varustetut tukevat ja pohjoismaisiin olosuhteisiin suunnitellut monikäyttöiset vaelluskengät varmistavat, että retkipolkusi taittuu huoletta säässä kuin säässä. Kosteutta siirtävä ja hengittävä vuori tuo käyttömukavuutta samalla kun likaa ja vettä hylkivä softshell-päällinen tekee niistä erityisen helppohoitoiset.

Tilaa hyvät Halti-vaelluskengät miehille, naisislle ja lapsille Budget Sportista halpaan hintaan jo tänään!

Tällä hetkellä Halti-vaelluskengät -tuoteryhmässä on 12 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on Halti Gompa DrymaxX - vaelluskengät (musta), 119,90 €. Muita suosittuja malleja ovat Halti Dawson Mid DX - korkeavartinen vaelluskenkä (musta), 89,95 €, Halti Hiker Kuru M DrymaxX Vaelluskenkä - miesten korkeavartinen vaelluskenkä (musta), 159,90 € sekä Halti Fara 2 Mid DX M - miesten korkeavartinen vaelluskenkä (musta), 69,95 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!