Kompressiotrikoot

Naiset
Miehet
Rajaa
Tarkenna hakua
Järjestä
0 tuotetta
Järjestä

Ei tuotteita.

Kompressiotrikoot

Onko etsinnässäsi naisten kompressiotrikoot vai miesten kompressiotrikoot? Kompressiohousut vai kompressiopaita? Meiltä löydät kaikki nämä ja mikä parasta – aina liikuttavan halpaan hintaan. Laadustakaan ei tarvitse tinkiä, koska tarjolla on tuttuja ja arvostettuja tuotemerkkejä sekä naisten kompressiotrikoisiin että miesten kompressiotrikoisiin. Valittavanasi ovat esimerkiksi Adidas-, Energetics- tai Zero Point -kompressiotrikoot. Ostokset voit tehdä saman tien netissä tai poiketa lähimpään Budget Sport -myymälään.

Kompressiolla tarkoitetaan puristusta, joka parantaa verenkiertoa. Tällöin lihakset saavat tehokkaammin happea ja ravintoaineita, mikä puolestaan parantaa treenisuoritusta ja auttaa lihasten palautumisessa. Laadukkaat trikoot tekevät liikunnasta mukavampaa, nautittavampaa ja tehokkaampaa. Ne joustavat, hengittävät ja siirtävät kosteuden pois iholta. Ne myös tukevat lihaksia, joten voit keskittyä täysillä tekemiseen. Kompressiohousuilla saat enemmän iloa ja hyötyä irti jalkatreenistä ja juoksulenkistä!

Mieti oma käyttötarkoituksesi ja valitse naisten tai miesten kompressiotrikoot sen mukaan. Liikutko esimerkiksi sisällä vai ulkona? Pitkät trikoot pitävät jalat lämpimänä, kun taas lyhyissä trikoissa liikut vapaammin ja kevyemmin kesällä tai sisätiloissa. Askella lenkkipolulla kevyemmin ja valitse jalkaasi laadukkaat Zero Point -kompressiotrikoot tai muut kompressiohousut. Zero Point -kompressiotrikoot vähentävät rasitusta ja ehkäisevät myös urheiluvammoja. Valitse kokosi huolella, sillä vääränkokoiset trikoot voivat puristaa liikaa tai vastaavasti eivät purista tarpeeksi paljon.

Monipuolinen valikoimamme tarjoaa naisten ja miesten kompressiotrikoot joka lähtöön ja aina edullisesti myös suositulta Zero Point -merkiltä. Löydä itsellesi sopiva pitkähihainen tai lyhythihainen kompressiopaita sekä lyhyet kompressioshortsit tai pitkät kompressiohousut. Tutustu myös juoksutrikoisiimme ja treenitrikoisiimme - vertaa ja valitse suosikkisi.