Shortsit ja caprit

Treenishortsit vauhdikkaaseen menoon

Budget sportin laajasta urheiluvaatevalikoimasta löydät treenishortsit lajiin kuin lajiin, naisille, miehille ja lapsille. Harrastit aktiivista liikuntaa sisällä tai ulkona, salitreeniä, palloilulajeja tai juoksua, sopivat urheilushortsit ovat yksi tärkeimmistä treenivaatteista. Valikoimassamme on löysiä ja tiukkoja sekä pitkä- ja lyhytlahkeisia treenishortseja, jotka ovat miellyttäviä käyttää ja huoltaa. Useimmissa malleissa on joustava ja miellyttävä vyötärö ja shortsit on helppo hypätä nopeasti. 

Löysät ja pitkälahkeiset treenishortsit soveltuvat esim. jalkapalloon ja koripalloon. Alle voi halutessaan pukea ohuesta ja joustavammasta trikoosta valmistetut tiukat shortsit tai esim. kompressioshortsit. Löysät urheilushortsit voi pukea myös treenitrikoiden päälle, esimerkiksi viileämmällä kelillä kun paljain säärin ei tarkene. Hyvät treenishortsit ovat valmistettu teknisestä materiaalista, joka säilyy miellyttävän ja kuivan tuntuisena, vaikka hikoilisit paljonkin. Saumat ovat huomaamattomia ja pehmeitä, eivätkä hierrä pitemmässäkään urheilusuorituksessa. Teknisestä trikoosta valmistetut shortsit on kätevä pestä tai huuhdella käytön jälkeen. Ne kuivuvat nopeasti ja ovat pian käyttövalmiina seuraavaan treeniin. 

Suosituimpia treenishortseja ovat Nike, Adidas ja Umbro -merkkiset urheilushortsit, jotka ovat suunniteltu urheilijoiden tarpeet huomioiden. Ne päällä treeni sujuu vauhdikkaasti ja käyttömukavuus on taattu. Oikeanlaiset urheilushortsit päällä voit keskittyä itse suoritukseen.

Tällä hetkellä miesten ja naisten shortsit ja caprit -tuoteryhmässä on 27 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on Puma M Active Woven Shorts 9'' - miesten shortsit (musta), 24,95 €. Muita suosittuja malleja ovat Under Armour W Hg Authentics Long Sts - naisten shortsit (musta), 34,95 €, Under Armour Fly By 2.0 Shorts W. - naisten shortsit (musta), 22,95 € sekä adidas Tr-es Woven Shorts - miesten shortsit (musta), 24,95 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!