Treenitrikoot

Naiset
Miehet
Koko
Väri
Brändi
Alakategoria
Rajaa
Tarkenna hakua
Suosituimmat ensin Järjestä
115 tuotetta
Suosituimmat ensin Järjestä

Hyvät treenitrikoot istuvat kuin toinen iho

Etsitkö itsellesi inspiraatiota treeneihin trikoiden muodossa vai mukavia trikoita vapaa-aikaan? Budget Sportin valikoimasta löydät monipuoliset urheilu- ja kuntosalivaatteet sekä ehdottomasti parhaat treenitrikoot juoksuun, salille ja vapaa-ajan käyttöön. Treenitrikoot sopivat hyvin urheiluasun alaosaksi myös joogaan, cross fittiin ja kuntonyrkkeilyyn. Trikoita voi käyttää myös muulloin kuin urheillessa. Värikkäillä sporttisilla trikoilla tuot sporttista ilmettä arkipukeutumiseen. Hyvät treenitrikoot istuvat hyvin ja pysyvät paikoillaan kuin toinen iho. Materiaali joustaa, mutta säilyy napakkana käytössä tuoden tukea lihaksille. Treenitrikoota pestään usein, joten on myös tärkeää, että materiaali säilyttää ominaisuutensa toistuvista pesuista huolimatta. Tykkäsit sitten matalasta tai korkeasta vyötäröstä, molemmissa tapauksissa kannattaa valita trikoot, joiden vyötärö on napakka, eikä lähde rullautumaan käytössä. Mitkä ovat suosituimmat treenitrikoot tänä vuonna? Mustat treenitrikoot jatkavat suosiotaan vuodesta toiseen, mutta myös värikkäät treenitrikoot ovat todella haluttuja. Adidas treenitrikoot ovat varma valinta. 

Valikoimassamme on yksivärisiä trikoita monissa eri väreissä ja pituuksissa. Samoin löytyy monenlaista printtitrikoota sporttisista värikkäistä kuoseista hillitympiin kuvioihin. Meiltä löydät myös treenitrikoot vahvemmasta materiaalista, josta ei varmasti näy läpi. Monissa malleissa on myös nykyisin suosittu korkea vyötärö, joka pysyy hyvin ylhäällä vauhdikkaassakin menossa. Mikään ei nimittäin ole ärsyttävämpää kuin se, että joutuu kiskomaan alas rullautuvia trikoita kesken treenien. Jos mietit paljonko treenitrikoot maksavat, voit luottaa, että edullisimmat ja suosituimmat treenitrikoot löydät varmasti juuri meiltä. Tervetuloa ostoksille Budget Sporttiin. 

Tällä hetkellä miesten ja naisten treenitrikoot -tuoteryhmässä on 115 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on adidas Designed To Move High-Rise 3-Stripes 7/8 Sport Tights - 7/8 trikoot (musta), 39,95 €. Muita suosittuja malleja ovat Nike High-Waisted Leggings W - pitkät trikoot (musta), 39,95 €, Athlecia Gaby W Tights - pitkät trikoot (musta), 29,95 € sekä adidas Training Essentials High-Waisted - 7/8 trikoot (musta), 39,95 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!