Treenitrikoot

Hyvät treenitrikoot istuvat kuin toinen iho

Etsitkö itsellesi inspiraatiota treeneihin trikoiden muodossa vai mukavia trikoita vapaa-aikaan? Budget Sportin valikoimasta löydät monipuoliset urheilu- ja kuntosalivaatteet sekä ehdottomasti parhaat treenitrikoot juoksuun, salille ja vapaa-ajan käyttöön. Treenitrikoot sopivat hyvin urheiluasun alaosaksi myös joogaan, cross fittiin ja kuntonyrkkeilyyn. Trikoita voi käyttää myös muulloin kuin urheillessa. Värikkäillä sporttisilla trikoilla tuot sporttista ilmettä arkipukeutumiseen. Hyvät treenitrikoot istuvat hyvin ja pysyvät paikoillaan kuin toinen iho. Materiaali joustaa, mutta säilyy napakkana käytössä tuoden tukea lihaksille. Treenitrikoota pestään usein, joten on myös tärkeää, että materiaali säilyttää ominaisuutensa toistuvista pesuista huolimatta. Tykkäsit sitten matalasta tai korkeasta vyötäröstä, molemmissa tapauksissa kannattaa valita trikoot, joiden vyötärö on napakka, eikä lähde rullautumaan käytössä. Mitkä ovat suosituimmat treenitrikoot tänä vuonna? Mustat treenitrikoot jatkavat suosiotaan vuodesta toiseen, mutta myös värikkäät treenitrikoot ovat todella haluttuja. Adidas treenitrikoot ovat varma valinta. 

Valikoimassamme on yksivärisiä trikoita monissa eri väreissä ja pituuksissa. Samoin löytyy monenlaista printtitrikoota sporttisista värikkäistä kuoseista hillitympiin kuvioihin. Meiltä löydät myös treenitrikoot vahvemmasta materiaalista, josta ei varmasti näy läpi. Monissa malleissa on myös nykyisin suosittu korkea vyötärö, joka pysyy hyvin ylhäällä vauhdikkaassakin menossa. Mikään ei nimittäin ole ärsyttävämpää kuin se, että joutuu kiskomaan alas rullautuvia trikoita kesken treenien. Jos mietit paljonko treenitrikoot maksavat, voit luottaa, että edullisimmat ja suosituimmat treenitrikoot löydät varmasti juuri meiltä. Tervetuloa ostoksille Budget Sporttiin. 

Tällä hetkellä miesten ja naisten treenitrikoot -tuoteryhmässä on 91 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on Energetics Portia 1/2 W - lyhyet trikoot (musta), 16,95 €. Muita suosittuja malleja ovat adidas Essentials 3-Stripes High-Waisted Single Jersey Leggings - pitkät trikoot (musta), 29,95 €, Energetics Portia 3/4 W Tights - 3/4 trikoot (musta), 19,95 € sekä Nike One W High-Waisted Capri Leggings - 3/4 trikoot (musta), 44,95 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!