Treenitrikoot

Naiset
Miehet
Koko
Väri
Brändi
Alakategoria
Rajaa
Tarkenna hakua
Järjestä
48 tuotetta
Järjestä

Treenitrikoot ja urheilutrikoot

Onko etsinnässäsi naisten, miesten tai lasten trikoot monipuoliseen liikuntaan ja urheiluun? Treenitrikoot, urheilutrikoot, jumppatrikoot, lihaksia tukevat kompressiotrikoot – meiltä löytyy kaikkea ja mikä parasta, aina liikuttavan halpaan hintaan. Laadusta ei tarvitse tinkiä, koska tarjolla on tuttuja ja arvostettuja tuotemerkkejä. Valittavanasi ovat esimerkiksi tutut Adidas- ja Nike-trikoot sekä Zero Point -kompressiotrikoot. Ostokset voit tehdä saman tien netissä tai poiketa lähimpään Budget Sport -myymälään.

Laadukkaat ja trendikkäät urheilutrikoot tekevät liikunnasta mukavampaa ja nautittavampaa. Ne joustavat, hengittävät ja siirtävät kosteuden pois iholta, joten voit keskittyä täysillä treenaamiseen. Mieti oma käyttötarkoituksesi ja valitse urheilutrikoot ja treenitrikoot sen mukaan. Urheillessa mukavuus on etusijalla, joten trikoidenkin täytyy tuntua hyvältä. Joustava ja miellyttävä materiaali mahdollistaa laajat liikeradat treenin aikana lajistasi riippumatta.

Laadukkaat ja trendikkäät urheilutrikoot ja treenitrikoot tekevät liikunnasta mukavampaa ja nautittavampaa. Ne joustavat, hengittävät ja siirtävät kosteuden pois iholta. Mieti oma käyttötarkoituksesi ja valitse urheilutrikoot ja treenitrikoot sen mukaan. Käytätkö niitä esimerkiksi sisällä salitreeneissä vai ulkona juostessa. Pitkät trikoot pitävät jalat lämpimänä, kun taas lyhyissä trikoissa liikut vapaammin. Entä haluatko pirteän värikkäät vai tyylikkään mustat tai harmaat – valinta on vapaa.

Monipuolinen valikoimamme tarjoaa urheilutrikoot ja treenitrikoot joka lähtöön ja aina liikuttavan halvalla. Tutustu, vertaa ja valitse. Voit helpottaa hakemista tekemällä haluamiasi rajauksia treenitrikoiden hakuehtoihin.

Lenkkipolulle vai kuntosalille?

Käytätkö trikoita esimerkiksi sisällä kuntosalilla treenatessa vai ulkona juostessa? Pitkät trikoot pitävät jalat lämpimänä, kun taas lyhyet trikoot saattavat olla mukavampi valinta kesällä tai sisätiloissa liikkuessa. Meiltä löydät lenkkipoluille sopivat heijastimilla varustetut juoksutrikoot sekä talvijuoksuun tarkoitetut lämpimämmät mallit. Juoksutrikoissa on hyvä olla myös vetoketjullinen pikkutasku, johon saa avaimen helposti talteen. Salitreenissä eduksi ovat joustavat ja hengittävät mallit, jotka kuivuvat nopeasti.

Trikoot eivät saa valua häiritsevästi kesken treenin, joten valitse sinun vartalollesi sopivalla vyötärökaistaleella varustettu malli. Erityisesti kuntosalilla kyykätessä tai venytellessä korkeampi vyötärö tuo lisää mukavuutta treenaamiseen. Saumattomat trikoot ovat hyvä valinta niille, jotka haluavat treenivaatteiden tuntuvan mahdollisimman miellyttäviltä ja huomaamattomilta. Lisäksi voit korostaa treenillä hankkimiasi vahvoja reisiä ja pyöreitä pakaroita muotoilevilla, korkeavyötäröisillä naisten trikoilla, joita löydät Budget Sportilta eri väreissä ja kuoseissa! 

Tutustu trendikkäisiin printteihin ja malleihin

Urheilutrikoiden valikoimasta löydät pirteän värikkäitä printtejä ja kuviointeja. Myös hillitympien värien ja kuosien ystäville löytyy vaihtoehtoja yksinkertaisen tyylikkäiden mustien ja harmaiden mallien joukosta. Yhdistä kirkkaisiin ja kuviollisiin naisten trikoisiin klassinen, yksivärinen yläosa ja vastaavasti hillitympään alaosaan räväkämpi toppi. Kaipasit sitten uusimpia trendejä tai käytännöllisiä ratkaisuja, löydät meiltä uudet suosikkisi. Muista, että trikoot ovat mukava ja helppo vaatekappale myös vapaa-ajalle. Yhdistä arkiasuusi esimerkiksi Adidaksen muodikkaat kolme raitaa naisten trikoiden muodossa!

Monipuolinen valikoimamme tarjoaa hyvät urheilutrikoot ja treenitrikoot joka lähtöön ja aina liikuttavan halvalla. Meiltä löydät myös osittain kierrätysmateriaaleista valmistettuja, ekologisempia vaihtoehtoja urheilutrikoiden joukosta. Tutustu, vertaa ja valitse sinun tarpeisiisi sopivin tuote. Sujauta uudet urheilutrikoot jalkaan, lähde treenaamaan ja nauti liikunnan tuomasta hyvästä olosta!