Treenihousut

Treenihousut salille, treeniin ja vapaa-aikaan

Budget Sportin laajasta valikoimasta löydät naisten, miesten ja lasten treenihousut urheiluun ja rentoon vapaa-aikaan. Tarjolla on teknisiä ja hyvännäköisiä urheiluhousuja kansainvälisiltä huippumerkeiltä, kuten Nike, Adidas, Reebok ja Puma. Etsit sitten housuja salille, lenkille tai muuhun urheiluun, löydät juuri sinun tarpeisiisi sopivat treenihousut tutustumalla monipuoliseen ja laajaan tarjontaamme. Tarjolla myös helposti shortsien tai trikoiden päälle vedettäviä rentoja treenihousuja sekä lihakset lämpiminä pitäviä lämmittely- ja veryttelyhousuja. Jos etsit korkeavyötäröisiä treenihousuja tai leveälahkeisia treenihousuja, löydät myös ne meiltä. 

Valitse sisätreeniin ohuemmat ja hyvin hengittävästä materiaalista valmistetut treenihousut. Parhaat salihousut ovat niin mukavat, että et halua ottaa niitä pois treenin jälkeenkään. Valitse ulkotreeniin ja ulkona tapahtuvaan harjoitteluun lämpimät ja vahvemmasta materiaalista valmistetut urheiluhousut. Parhaat treenihousut toimivat myös vapaa-ajan housuina. Ulkona treenihousun on myös hyvä suojata hieman tuulelta, joten valitse housut, joiden materiaali on riittävän tiivis. Suosi kylmemmillä keleillä kerrospukeutumista. Kun treenaat kovalla sykkeellä ja hikoilet, valitse treenihousut, jotka ovat valmistettu teknisestä materiaalista, joka siirtää kosteutta ja säilyy kuivan tuntuisena myös kostuessaan. Kannattaa huomioida myös materiaalin joustavuus, varsinkin lajeissa, joissa liikeradat ovat laajat etkä halua ylimääräistä vastusta kiristävistä materiaaleista. 

Tällä hetkellä treenihousut -tuoteryhmässä on 68 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on Energetics Move W Pants - stretch-housut (musta), 34,95 €. Muita suosittuja malleja ovat adidas M Sereno - verkkarihousut (musta), 34,95 €, Kari Traa Nora 2.0 housu - stretch-housut (musta), 49,95 € sekä adidas Sereno PT M - verkkarihousut (musta), 34,95 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!