Tennis

Tennis nauttii laajaa maailmanlaajuista suosiota

Tennis on yksi suosituimmista mailapeleistä, jota voidaan pelata joko kaksinpelinä tai nelinpelinä. Alun alkaen Englannista liikkeelle lähteneellä lajilla arvioidaan olevan jopa 50 miljoonaa harrastajaa ympäri maailman. Harrastamisen lisäksi osa lajin pariin syvemmin vihkiytyneistä osallistuu myös vuosittain erilaisiin tennisturnauksiin. Onpa kyseessä sitten harrastaja tai ammattipelaaja, tenniksessä keskeisessä roolissa ovat oikeaoppiset ja teknisesti lajin vaatimuksiin vastaavat tennisvarusteet, joiden avulla lajista saa mahdollisimman paljon irti.

Tennisvarusteet kruunaavat suosikkilajin

Tennisvarusteista puhuttaessa ensimmäiseksi mieleen tulevat tennismailat. Tennismailaa valitessa kannattaa kiinnittää huomiota sekä kahvan että mailan kehän kokoon. Kahvan koko on sopiva, kun kahvaan tarttuessa pelaajan sormenpäät eivät osu peukalon tyveen. Kehän koossa puolestaan on otettava huomioon pelaajan henkilökohtainen taitotaso – tennistä pidempään pelanneet suosivat yleensä pienempää kehäkokoa, joka varmistaa paremman pallotuntuman. Tennismailat valmistetaan tänä päivänä pääsääntöisesti hiilikuidusta, lasikuidusta ja alumiinista, sillä nämä materiaalit tekevät mailoista kevyitä.

Tennispallot puolestaan valitaan käytettävän pelialustan mukaan. Tämä johtuu siitä, että eri mallisten pallojen kimmoisuudessa on huomattaviakin eroja. Nopeammat tennispallot on tarkoitettu hitaille alustoille ja hitaammat pallot puolestaan nopeille alustoille. Pallojen kimmoisuus on tosin ratkaiseva valintakriteeri lähinnä kilpapelaajille, kun taas harrastajille sopivat hyvin myös kaikille pelialustoille sopivat peruspallot. Peruspalloja on saatavilla kätevissä putkimaisissa monipakkauksissa, joissa pallot myös pysyvät hyvässä tallessa pelikertojen välillä.

Tennismailan ja -pallojen lisäksi keskeisiin tennisvarusteisiin kuuluvat myös tenniskengät. Oikeaoppiset tenniskengät tukevat jalkoja nopeammassakin vauhdissa, kuten myös hypyissä ja sivuaskelissa. Tämä johtuu siitä, että tenniskenkien tärkein tehtävä on suojata jalkoja nyrjähdyksiltä ja venähdyksiltä. Toinen ratkaiseva ominaisuus niissä on toimiva pito, sillä vauhdikkaassa lajissa kenkien tulee pysyä hyvin kiinni alustassa. Tenniskenkiä valmistetaan niin sisäkentille kuin ulkokentille soveltuvina malleina. Tennisasun kruunaavat tennisvaatteet, joissa keveys, joustavuus ja hengittävyys ovat avainasemassa. Tennispaidan lisäksi asuun kuuluu joko tennisshortsit tai tennishame. Tennissukat täydentävät jokaisen peliasun.

Budget Sport on laadukkaiden tennisvarusteiden toimittaja

Meiltä Budget Sportista hankit kätevästi kaikki tarvitsemasi tennisvarusteet. Valikoimamme sisältää laadustaan tunnettuja, suosittuja tuotemerkkejä, kuten esimerkiksi Wilson ja Dunlop. Voit hankkia tarvitsemasi tennisvarusteet joko kattavasta verkkokaupastamme tai myymälöistämme. Mikäli haluat asioida sinua lähimmässä myymälässä, verkkosivuillamme saat näppärästi esiin tuotteiden myymäläsaatavuuden kullakin tuotesivulla.

Tutustu jo tänään tarjoamiimme laadukkaisiin tennisvarusteisiin sekä niiden tarkempiin tuotekuvauksiin, jotka saat esille napsauttamalla tuotekuvia sivustollamme. Tee tilaus tai tule ostoksille myymäläämme ja olet jo askeleen lähempänä toimivaa tennisvarustusta!

Tällä hetkellä tennis -tuotteet -tuoteryhmässä on 37 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on Wilson Blade Feel Team 103 - tennismaila (väritön), 49,95 €. Muita suosittuja malleja ovat Wilson Fusion XL - tennismaila (harmaa), 34,95 €, Head 4B Championship - tennispallo (keltainen), 6,95 € sekä Wilson Blade Feel Team 103 - tennismaila (väritön), 59,95 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!