Singles' Day

Singles’ Day 2024 – Mistä Sinkkujen päivä on saanut alkunsa?

Tervetuloa juhlimaan vuoden odotetuinta ostospäivää! Budget Sportin Single’s Day on täynnä huikeita tarjouksia, jännittäviä etuja ja unohtumattomia ostokokemuksia. Singles Day, joka tunnetaan myös nimellä "Sinkkujen päivä", on maailmanlaajuisestisuosittu ostospäivä, joka on omistettu yksin asuville ja itseään hemmotteleville ihmisille

Mikä on Singles’ Day?

Mistä Sinkkujen päivä on saanut alkunsa? Singles’ Day eli Guanggun Jie (kiinaksi: 光棍节; pinyin: Guānggùn Jié; Wade–Giles: Kuang-kun chieh;) on päivä, jolloin juhlitaan sinkkuutta – sen uskotaan saaneen alkunsa Kiinassa yliopisto-opiskelijoiden toimesta, ja päivän tarkoituksena oli olla sinkkujen oma vastine ystävänpäivälle. Singles’s Dayta vietetään 11.11. sinkkuuden kunniaksi. Singles’ Day on saavuttanut valtavan suosion ympäri maailmaa. Sinkkujen päivästä onkin tullut yksi suurimmista ostospäivistä, joka ohittaa suosiollaan jopa Black Fridayn ¬– päivä on suosittu myös Suomessa, ja Sinkkujen päivä tarjoukset ovat odottamisen arvoisia.

Sinkkujen päivä tarjoukset Budget Sportissa

Myös meillä Budget Sportissa halutaan juhlistaa Sinkkujen päivää. Miksi valita juuri Budget Sport Singles Day -ostoksille? Me tarjoamme sinulle:

  1. Laadukkaat tuotteet: Valikoimassamme on vain parhaita tuotteita, jotka ovat läpikäyneet tiukan laaduntarkkailun – kuitenkin aina edulliseen hintaan!
  2. Ennennäkemättömät tarjoukset: Singles Day on aika hemmotella itseään, ja siksi meillä on uskomattomat Singles’ day tarjoukset ja alennukset.
  3. Helppo ostokokemus: Verkkokauppamme on suunniteltu niin, että voit tehdä ostoksesi helposti ja nopeasti. Tarjoamme myös lasku ja erämaksumahdollisuuden sekä helpon palautuksen.
  4. Asiantunteva asiakaspalvelu: Tarjoamme sinulle aina apua ja neuvoja, jos sinulla on kysyttävää tai tarvitset apua ostoksiesi kanssa.

Parhaat singles day -tarjoukset

Singles’ Day on saavuttanut valtavan suosion myös Suomessa. Suomeen Singles’ Day rantautui vuonna 2016 ja juhlapäivä on kasvanut vuosi vuodelta suurien suomalaisten kauppojen lähtiessä mukaan päivän juhlintaan. Viime vuonna Singles’ Day tarjouksia löytyi jo lähes joka kaupasta verkkokaupoista apteekkeihin. Tuotteiden tarjoukset saattavat olla jopa 90 % tai yli.

Tutustu Singles’ Day tarjouksiin ja löydä edulliset ulkoilu ja urheiluvaatteet naisille, miehille ja lapsille!

Tällä hetkellä singles' Day -tuoteryhmässä on 4276 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on adidas Grand Court Base 2.0 - matalavartiset tennarit (valkoinen), 29,95 €. Muita suosittuja malleja ovat Acces Paljasjalkakengät (musta), 29,95 €, adidas Grand Court Base 2.0 - matalavartiset tennarit (musta), 29,95 € sekä Nike Court Vision Low Next Nature - naisten matalavartiset tennarit (valkoinen), 64,95 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!