Rajaa
Tarkenna hakua
Suosituimmat ensin Järjestä

Singles’ Day 2021 parhaat tarjoukset

1076 tuotetta
Suosituimmat ensin Järjestä

Singles’ Day 2021 – Mistä Sinkkujen päivä on saanut alkunsa?

Singles’ Day on päivä, jolloin juhlitaan sinkkuutta – sen uskotaan saaneen alkunsa Kiinassa yliopisto-opiskelijoiden toimesta, ja päivän tarkoituksena oli olla sinkkujen oma vastine ystävänpäivälle. Singles’s Dayta vietetään 11.11. sinkkuuden kunniaksi. Singles’ Day on saavuttanut valtavan suosion ympäri maailmaa. Sinkkujen päivästä onkin tullut yksi suurimmista ostospäivistä, joka ohittaa suosiollaan jopa Black Fridayn ¬– päivä on suosittu myös Suomessa, ja Sinkkujen päivä tarjoukset ovat odottamisen arvoisia.

Sinkkujen päivä Budget Sportissa

Myös meillä Budget Sportissa halutaan juhlistaa Sinkkujen päivää. Katso Budget Sportin Singles’ Day tarjoukset täältä.

Singles’ Day Suomessa

Singles’ Day on saavuttanut valtavan suosion myös Suomessa. Suomeen Singles’ Day rantautui vuonna 2016 ja juhlapäivä on kasvanut vuosi vuodelta suurien suomalaisten kauppojen lähtiessä mukaan päivän juhlintaan. Viime vuonna Singles’ Day tarjouksia löytyi jo lähes joka kaupasta verkkokaupoista apteekkeihin. Tuotteiden tarjoukset saattavat olla jopa 90 % tai yli.

Tutustu Singles’ Day tarjouksiin ja löydä edulliset ulkoilu ja urheiluvaatteet naisille, miehille ja lapsille!

Valikoimastamme löydät uusimmat ja laadukkaimmat singles' Day -tuotteet mm. merkeiltä Replic, Salomon ja Puma. Tällä hetkellä singles' Day -tuotteet -tuoteryhmässä on 1076 tuotetta. Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on toistaiseksi Replic Pienten Lasten Verr.puku, 22,95 €. Tuotteiden hinnat vaihtelevat 1,95 € ja 349,90 € välillä, joten valikoimastamme löytyy singles' Day -tuotteet jokaiselle kukkarolle.