Tarvikkeet

Tarvikkeet laadukkaasta valikoimasta

Budget Sportin laajasta valikoimasta löydät itsellesi sopivat tarvikkeet ja muut salibandy -kategorian tuotteet kaikkiin tarpeisiin nopealla toimituksella, edulliseen hintaan. Löydät valikoimastamme laadukkaimmat ja uusimmat tarvikkeet mm. merkeiltä Edge, Fat Pipe ja MCDAVID.

Tilaa tarvikkeet edullisesti Budget Sportilta

Tällä hetkellä tarvikkeet -tuoteryhmässä on 18 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on Edge Peliliivi (musta) -tarvike, 4,95 €. Muita suosittuja malleja ovat Edge Peliliivi (punainen) -tarvike, 4,95 €, Edge Peliliivi (keltainen) -tarvike, 4,95 € sekä Fat Pipe TAKTIIKKATAULU KLIPSILLÄ (väritön) -tarvike, 19,95 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!

Paljonko tarvikkeet maksavat Budget Sportilla?

Budget Sportin edullisimmat tarvikkeet saat hintaan 4,95 € ja hintavimmat ovat myynnissä 69,95 € hintaan. Meiltä löydät tarvikkeet aina liikuttavan halpaan hintaan!

Onko verkkokaupan tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Kyllä! Voit palauttaa verkkokaupasta tilatut tuotteet maksutta 30 vrk tuotteen niiden saapumisesta. Palauttaminen on suurimmalle osalle tuotteita ilmaista. Lue lisää Palautusehdoistamme.

Voinko noutaa varatun tuotteen myymälästä?

Voit tilata tarvikkeet kätevästi suoraan netistä tai noutaa lähimmästä myymälästä. Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “myymäläsaatavuus” ja valitse mieleinen liike. Voit varata tuotteen alustavasti maksutta ja saat erillisen ilmoituksen kun se on noudettavissa.

Asiakaspalvelumme ja myyjämme auttavat oikean tuotteen valinnassa

Ammattitaitoinen asiakaspalvelumme sekä kauppojemme asiantuntevat myyjät palvelevat sinua mielellään sopivan tuotteen ja koon etsinnässä. Lisäksi meillä on useille tuotteille erinomaiset valintaoppaat, jotka auttavat sopivan tuotteen valinnassa.

Näytä lisää