Edge

Edge-tuotteet laadukkaasta valikoimasta

Budget Sportin laajasta valikoimasta löydät itsellesi sopivat Edge-tuotteet ja muut brändit -kategorian tuotteet kaikkiin tarpeisiin nopealla toimituksella, edulliseen hintaan. Löydät valikoimastamme laadukkaimmat ja uusimmat Edge-tuotteet.

Tilaa Edge-tuotteet edullisesti Budget Sportilta

Tällä hetkellä Edge-tuotteet -tuoteryhmässä on 112 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on Edge Salibandy/Street Hockey Jr - lasten maalivahdin maski (valkoinen), 39,95 €. Muita suosittuja malleja ovat Edge HY-50 muovimaali (väritön), 19,95 €, Edge Peliliivi (musta), 4,95 € sekä Edge Peliliivi (keltainen), 4,95 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!

Paljonko Edge-tuotteet maksavat Budget Sportilla?

Budget Sportin edullisimmat Edge-tuotteet saat hintaan 1,50 € ja hintavimmat ovat myynnissä 39,95 € hintaan. Meiltä löydät Edge-tuotteet aina liikuttavan halpaan hintaan!

Onko verkkokaupan tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Kyllä! Voit palauttaa verkkokaupasta tilatut tuotteet maksutta 30 vrk tuotteen niiden saapumisesta. Palauttaminen on suurimmalle osalle tuotteita ilmaista. Lue lisää Palautusehdoistamme.

Voinko noutaa varatun tuotteen myymälästä?

Voit tilata Edge-tuotteet kätevästi suoraan netistä tai noutaa lähimmästä myymälästä. Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “myymäläsaatavuus” ja valitse mieleinen liike. Voit varata tuotteen alustavasti maksutta ja saat erillisen ilmoituksen kun se on noudettavissa.

Asiakaspalvelumme ja myyjämme auttavat oikean tuotteen valinnassa

Ammattitaitoinen asiakaspalvelumme sekä kauppojemme asiantuntevat myyjät palvelevat sinua mielellään sopivan tuotteen ja koon etsinnässä. Lisäksi meillä on useille tuotteille erinomaiset valintaoppaat, jotka auttavat sopivan tuotteen valinnassa.

Näytä lisää