Pyöräilyshortsit

Pyöräilyshortsit

Budget Sportin valikoima tarjoaa laadukkaat pyöräilyshortsit naisille ja miehille aina liikuttavan halpaan hintaan. Tutustu mallistoomme verkkokaupassa tai myymälässä ja valitse mieleisesi pyöräilyshortsit, jotka tuovat käyttömukavuutta pidemmällekin maantiepyöräily- tai maastopyöräilylenkille. Kevään tullen on mukava vaihtaa lämpimät pyöräilyhousut ensin ohuempiin pyöräilytrikoisiin, ja kesäkelien alkaessa on vihdoin juhlahetki ottaa käyttöön rennot ja kevyet pyöräilyshortsit. Satunnaisessa pyöräilyssä tai lyhyemmillä kaupunkimatkoilla myös tavalliset shortsit toimivat varmasti hyvin nekin. Sen sijaan jos pyöräilyharrastukseen sisältyy jopa tuntikausia kestäviä lenkkejä, niin varta vasten pyöräilyyn suunnitellut shortsit osoittautuvat taatusti järkeväksi hankinnaksi.

Istuvat pyöräilyshortsit, joissa on tarvittavat vahvikkeet, leikkaukset ja toppaukset, ja jotka eivät hierrä pitkälläkään matkalla, ovat ratkaisevan tärkeä vaate pyöräilijälle. Hyvin muotoillut ja pehmustetut pyöräilyshortsit naisille ja miehille ovat niin mukavat, että pyöräilystä tulee entistä nautittavampaa, eikä matkalla viihtyminen jää ainakaan housuista kiinni. Korkealaatuista teknistä materiaalia olevat pyöräilyshortsit ovat lisäksi hengittävät, siirtävät tehokkaasti kosteutta ja tuntuvat miellyttävän kuivilta silloinkin, kun hikeä pukkaa oikein tosissaan. Miesten ja naisten pyöräilyshortsit löydät edullisesti Budget Sportista, kätevästi netistä tai myymälästä. Valikoimassamme ovat sekä Craft-pyöräilyshortsit että muut laatumerkkimme Laplandic ja Yoko. Tule Budget Sportiin ja hanki kaikki tarpeellinen pyöräilyharrastukseesi helposti, halvalla ja nopeasti!

Tällä hetkellä miesten ja naisten pyöräilyshortsit -tuoteryhmässä on 10 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on Craft Fuseknit Bike Boxer M - shortsit (musta), 34,95 €. Muita suosittuja malleja ovat Craft Core Endur Shorts W - shortsit (musta), 49,95 €, Rukka M Rantonen Caprit (musta), 54,95 € sekä Craft Fuseknit Bike Boxer W - shortsit (musta), 34,95 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!