Pyöräilytakit

Pyöräilytakki

Budget Sportista pyöräilijä löytää kaiken tarvitsemansa myös pukeutumiseen. Tutustu valikoimaamme ja hanki laadukas pyöräilytakki liikuttavan halpaan hintaan verkkokaupasta tai myymälästämme. Pyöräily on käytännöllistä matkantekoa, tehokasta kuntoilua ja aktiivista ulkoilua, ja hyvät pyöräilytakit ovat tarpeellisia pyöräilyharrastuksessa kuten myös vaikka työmatkapyöräilyssä.

Pyöräilytakki auttaa pitämään pyöräilijän suorituskykyä yllä myös viileämmissä ja sateisemmissa sääolosuhteissa. Hyvät pyöräilytakit niin kaupunkiajoon, maantiepyöräilyyn kuin maastopyöräilyyn ovat ergonomisesti muotoiltuja, joustavia, ja miellyttäviä sekä kropalle että silmille. Hengittävä sekä tuulen- että vedenpitävä pyöräilytakki on ratkaiseva, jotta pyöräilykautta voi viettää vaikka joka vuodenaikana. Laadukkaat Budget Sportin miesten ja naisten pyöräilytakit saat edullisesti netistä ja myymälästä, huippumerkeiltä kuten Craft ja Yoko. Mallistossamme on sekä pyöräilijän tuulitakkeja että kevyitä tuulen- ja vedenpitäviä pyöräilytakkeja. Hyvään pyöräilytakkiin kuuluu muutama tärkeä muotoilun yksityiskohta. Istuva, sisäpinnaltaan miellyttävän pehmeä kaulus estää tuulta ja tuiskua. Pitkät hihat takaavat, että ranteet ovat suojattuina myös käsien kurottaessa eteenpäin. Pyöräilytakin helma on takaa pidempi, jotta selkä pysyy suojassa. Lisää toimivuutta pyöräilytakkiin saadaan myös erilaisilla heijastimilla ja tuuletusaukoilla. Mukava, istuva ja käytännöllisillä funktionaalisilla ominaisuuksilla varustettu naisten tai miesten pyöräilytakki on oleellinen osa kaupunki-, maantie- ja maastopyöräilyä. Kun hoidat pyöräilytakkia oikein, saat siitä iloa ja käyttömukavuutta pitkään. Tutustu oppaaseemme Näin peset tekniset urheiluvaatteet ja hyödynnä sen näppärät vinkit, kun pidät huolta pyöräilytakistasi. Löydä edulliset ja laadukkaat pyöräilytakit Budget Sportin valikoimasta ja nauti vauhdista pyörän selässä!

Tällä hetkellä miesten ja naisten pyöräilytakit -tuoteryhmässä on 10 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on Rukka M Raala Takki - kuoritakki (keltainen), 129,00 €. Muita suosittuja malleja ovat Rukka W Rahkio Takki - kuoritakki (vaaleanoranssi), 129,00 €, Rukka Rasi M - softshelltakki (kirkkaansininen), 89,95 € sekä Rukka Rantue Softshell Jacket W - softshelltakki (tummanlila), 89,95 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!