Merinovillapaidat

Merinovillapaidat

Budget Sportin laajasta valikoimasta löydät merinovillapaidat ja muut merinovillatuotteet kaikkiin tarpeisiin nopealla toimituksella, edulliseen hintaan. Tiesitkö, että merinovilla sopii loistavasti niin aluskerrastoihin kuin muihinkin vaatteisiin? Merinovillapaita tuntuu päällä pehmeältä ja lämpimältä.

Merinovillapaita lapselle tai aikuiselle

Merinovillapaita on loistava valinta jokapäiväiseen käyttöön sekä ulkoiluun. Valikoimastamme löydät naisten, miesten ja lasten merinovillapaidat edulliseen hintaan, oli ostoslistalla sitten merinovillakerrasto tai merinovillaneule. Merinovilla tuntuu ihoa vasten miellyttävältä ja se kestää raikkaana pitkäänkin sen antibakteeristen ominaisuuksien ansiosta. Merinovillapaidan pesu ja hoito on myös helppoa, ja useimmiten paita raikastuu tarpeeksi jo tuulettamalla. Talviulkoiluun ja kerrospukeutumiseen kannattaakin valita merinovillainen aluskerrasto tai merinovillapaita – naisten merinovillapaitojen valikoimasta löydät varmasti omaan tyyliisi sopivan vaihtoehdon. Esimerkiksi korkeakauluksinen merinovillapaita vetoketjulla lämmittää hyvin myös kaulaa, ja sisätiloihin siirtyessä kauluksen voi avata lisäviilennykseksi.

Miksi kannattaa valita merinovilla?

Merinovilla on materiaalina kevyt ja hengittävä, lämmittäen kylmällä ja viilentäen lämpimällä säällä. Merinovilla sitoo ilmaa itseensä lämmittäen tehokkaasti. Se on kuin luonnon oma tekninen materiaali antibakteeristen ja lämmönsäätelyominaisuuksiensa ansiosta. Siksi merino toimii myös hikiliikunnassa – merinovilla urheilupaita lämmittää hiostamatta ja kestää pitkään raikkaana. Merinovilla on ohuempaa kuin perinteinen lampaanvilla, sillä sen kuidut ovat pitkiä, kimmoisia ja huomattavasti ohuempia kuin perinteisen lampaanvillan. Ohuen kuiturakenteen ansiosta merinovillasta voidaan tehdä hyvinkin ohutta neulosta, mistä syystä se toimii hyvin esimerkiksi aluskerrastoissa. Pehmeän tuntuman ansiosta merinovillapaidat ovat miellyttäviä myös pienille lapsille ja muille herkkäihoisille. Merinovillatuotetta ostaessa kannattaa aina varmistaa, että tuote on mulesing-vapaa ja suosia kotimaisia tai lähellä tuotettuja tuotteita. Esimerkiksi North Outdoor valmistaa tuotteensa Suomessa, jos etsinnässä on kotimainen merinovillapaita.

Laadukkaat merinovillapaidat suosituilta merkeiltä

Oli etsinnässä sitten merinovillapaita lapselle, aikuiselle tai vauvalle, löydät valikoimastamme laadukkaimmat ja uusimmat merinovillapaidat mm. merkeiltä North Outdoor ja Halti – edulliseen järkihintaan tietysti. Tilaa aikuisten tai lasten merinovillapaidat helposti verkkokaupasta tai hae omasi lähimmästä Budget Sport -myymälästä. Tutustu samalla myös esimerkiksi merinovillavaatteisiin, merinovillapipoihin ja merinovilla-alusasuihin, niin olet valmis pakkassäitä varten!

Tällä hetkellä naisten ja miesten merinovillapaidat -tuoteryhmässä on 13 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on North Outdoor All Day 260 Merino Hoodie W - naisten huppari (musta), 99,95 €. Muita suosittuja malleja ovat North Outdoor All day 260 Merino Hoodie M - miesten huppari (musta), 99,95 €, North Outdoor All Day 260 Merino Hoodie W - naisten huppari (lila), 99,95 € sekä North Outdoor Kinos W Merinovillapaita (vihreä), 99,95 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!