Merinovillapipot

Merinovillapipot

Budget Sportin laajasta valikoimasta löydät merinovillapipot ja muut merinovillatuotteet kaikkiin tarpeisiin nopealla toimituksella, edulliseen hintaan. Tiesitkö, että merinovilla sopii aluskerrastojen lisäksi loistavasti myös päähineisiin ja muihin vaatteisiin? Valitse valikoimastamme merinovillapipo lapselle, miehelle tai naiselle.

Merinovillapipo aikuiselle tai lapselle

Merinovillapipo on loistava valinta jokapäiväiseen käyttöön sekä ulkoiluun. Valikoimastamme löydät naisten, miesten ja lasten merinovillapipot edulliseen hintaan. Jos etsit sopivaa pipoa esimerkiksi laskettelukypärän alle, ohut merinovillapipo on tähän hyvä valinta. Se hengittää hyvin myös kypärän alla, tuntuu ihoa vasten miellyttävältä ja se kestää raikkaana pitkäänkin merinovillan antibakteeristen ominaisuuksien ansiosta. Jos taas haussa on merinovillainen kypärämyssy tai merinovillapipo vauvalle, nämäkin löydät valikoimastamme. Merinovillapipo tupsulla on tyylikäs valinta silloin, kun pipon ei tarvitse mahtua luistelu- tai laskettelukypärän alle. Onko sinun valintasi musta vai värillinen merinovillapipo? Klassinen musta merinovillapipo toimii tyylikkäästi niin arjessa kuin ulkoillessa, kestäen aikaa.

Miksi kannattaa valita merinovilla?

Merinovilla on materiaalina kevyt ja hengittävä, lämmittäen kylmällä ja viilentäen lämpimällä säällä. Merinovilla sitoo ilmaa itseensä lämmittäen tehokkaasti. Se on kuin luonnon oma tekninen materiaali antibakteeristen ja lämmönsäätelyominaisuuksiensa ansiosta. Merinovilla on ohuempaa kuin perinteinen lampaanvilla, sillä sen kuidut ovat pitkiä, kimmoisia ja huomattavasti ohuempia kuin perinteisen lampaanvillan. Ohuen kuiturakenteen ansiosta merinovillasta voidaan tehdä hyvinkin ohutta neulosta, mistä syystä se toimii hyvin esimerkiksi aluskerrastoissa. Pehmeän tuntuman ansiosta merinovillapipo on miellyttävä myös pienille lapsille ja muille herkkäihoisille. Merinovillatuotetta ostaessa kannattaa aina varmistaa, että tuote on mulesing-vapaa ja suosia kotimaisia tai lähellä tuotettuja tuotteita. Esimerkiksi North Outdoor valmistaa tuotteensa Suomessa, jos etsinnässä on kotimainen merinovillapipo.

Laadukkaat merinovillapipot edulliseen hintaan

Oli etsinnässä sitten merinovillapipo lapselle, aikuiselle tai vauvalle, löydät valikoimastamme laadukkaimmat ja uusimmat merinovillapipot mm. merkeiltä Hans Company, North Outdoor ja Rukka – edulliseen järkihintaan tietysti. Tilaa aikuisten tai lasten merinovillapipot helposti verkkokaupasta tai hae omasi lähimmästä Budget Sport -myymälästä. Tutustu samalla myös esimerkiksi merinovillavaatteisiin, merinovillapaitoihin ja merinovilla-alusasuihin, niin olet valmis pakkassäitä varten!

Tällä hetkellä merinovillapipot -tuoteryhmässä on 23 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on North Outdoor Intense Pro 250 Merino Pipo (musta), 34,95 €. Muita suosittuja malleja ovat North Outdoor Active Merino Beanie Base - pipo (musta), 29,95 €, North Outdoor Active Merino Beanie Base - pipo (tummanpunainen), 29,95 € sekä North Outdoor Active Merino Beanie AIA - pipo (musta), 29,95 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!