Luistelutarvikkeet

Luistelutarvikkeet laadukkaasta valikoimasta

Budget Sportin laajasta valikoimasta löydät itsellesi sopivat luistelutarvikkeet ja muut luistelu -kategorian tuotteet kaikkiin tarpeisiin nopealla toimituksella, edulliseen hintaan. Löydät valikoimastamme laadukkaimmat ja uusimmat luistelutarvikkeet mm. merkeiltä CCM, Bauer ja Edge.

Tilaa luistelutarvikkeet edullisesti Budget Sportilta

Tällä hetkellä luistelutarvikkeet -tuoteryhmässä on 100 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on CCM Proline teräsuojat (väritön) -tarvike, 24,90 €. Muita suosittuja malleja ovat Bauer Garter Belt sukkaliivi (väritön) -tarvike, 6,95 €, Bauer Concept 3 Jr Full Visor visiiri (valkoinen) -tarvike, 59,90 € sekä CCM Pelisukka Int (valkoinen) -tarvike, 17,90 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!

Paljonko luistelutarvikkeet maksavat Budget Sportilla?

Budget Sportin edullisimmat luistelutarvikkeet saat hintaan 2,50 € ja hintavimmat ovat myynnissä 79,90 € hintaan. Meiltä löydät luistelutarvikkeet aina liikuttavan halpaan hintaan!

Onko verkkokaupan tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Kyllä! Voit palauttaa verkkokaupasta tilatut tuotteet maksutta 30 vrk tuotteen niiden saapumisesta. Palauttaminen on suurimmalle osalle tuotteita ilmaista. Lue lisää Palautusehdoistamme.

Voinko noutaa varatun tuotteen myymälästä?

Voit tilata luistelutarvikkeet kätevästi suoraan netistä tai noutaa lähimmästä myymälästä. Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “myymäläsaatavuus” ja valitse mieleinen liike. Voit varata tuotteen alustavasti maksutta ja saat erillisen ilmoituksen kun se on noudettavissa.

Asiakaspalvelumme ja myyjämme auttavat oikean tuotteen valinnassa

Ammattitaitoinen asiakaspalvelumme sekä kauppojemme asiantuntevat myyjät palvelevat sinua mielellään sopivan tuotteen ja koon etsinnässä. Lisäksi meillä on useille tuotteille erinomaiset valintaoppaat, jotka auttavat sopivan tuotteen valinnassa.

Näytä lisää