Lasten urheilukassit

Tytöt
Pojat
Koko
Väri
Brändi
Alakategoria
Rajaa
Tarkenna hakua
Suosituimmat ensin Järjestä

Koululaiskassit, treeenikassit, varustekassit, putkikassit

19 tuotetta
Suosituimmat ensin Järjestä

Lasten urheilukassit laadukkaasta valikoimasta

Budget Sportin laajasta valikoimasta löydät itsellesi sopivat lasten urheilukassit ja muut lasten laukut ja reput -kategorian tuotteet kaikkiin tarpeisiin nopealla toimituksella, edulliseen hintaan. Löydät valikoimastamme laadukkaimmat ja uusimmat lasten urheilukassit mm. merkeiltä Kari Traa, Nike ja Adidas.

Tilaa lasten urheilukassit edullisesti Budget Sportilta

Tällä hetkellä lasten urheilukassit -tuoteryhmässä on 19 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on Helly Hansen Scout Duffel S - varustekassi (musta), 69,95 €. Muita suosittuja malleja ovat Kari Traa Kari 30l Bag - urheilukassi (musta), 49,95 €, Nike Brasilia 9.5 Training Duffel Bag Large - varustekassi (musta), 36,95 € sekä adidas Linear Duffel S - urheilukassi (musta), 24,95 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!

Asiakaspalvelumme ja myyjämme auttavat oikean tuotteen valinnassa

Ammattitaitoinen asiakaspalvelumme sekä kauppojemme asiantuntevat myyjät palvelevat sinua mielellään sopivan tuotteen ja koon etsinnässä. Lisäksi meillä on useille tuotteille erinomaiset valintaoppaat, jotka auttavat sopivan tuotteen valinnassa. Tutustu myös kategorioihimme koulureput ja lasten reput, lasten laukut ja lasten gymsackit!