Koulureput ja lasten reput

Koulureppuja jokaiseen makuun

Etsitkö uutta reppua? Budget Sportin laajasta valikoimasta löydät reput lapsille ja aikuisille, kouluun ja harrastuksiin, ja mikä parasta: löydät ne meiltä liikuttavan edulliseen hintaan. Seuraa repputarjouksia ja tee alelöytöjä. Tilaa lasten laadukkaat koulureput kätevästi verkkokaupasta tai tutustu reppuvalikoimaan myymälässä. Tarjolla monenvärisiä, -kuvioisia ja -kokoisia reppuja sekä tytöille ja pojille. Ei muuta kuin reppu selkään ja menoksi! 

Reppu on ehdottomasti näppärin tapa päivittäiseen tavaroiden kuljettamiseen. Se sopii koulukirjojen, harrastevälineiden ja vaikkapa ruokaostosten kuljettamiseen. Kannettavat tavarat kulkevat kätevästi selässä ja näin kädet jäävät vapaaksi. Repun kantaminen on huomattavasti ergonomisempaa kuin raskaan taakan kantaminen isossa laukussa yhden olkapään varassa. Paino jakautuu tasaisesti molemmille puolille kehoa kahden säädettävän kantohihnan varaan. Teknisissä urheiluun suunnitelluissa repuissa on lisäksi erilliset lantio- ja rintaremmit, jotka sulkemalla repun saa napakasti kehoa vasten ja paino jakautuu myös lantiolle.  Hyvä reppu selässä voit kävellä, pyöräillä ja vaikka hiihtää. Tutustu myös eri urheilulajeihin suunniteltuihin teknisiin reppuihin sekä työmatkapyöräilyyn soveltuviin reppuihin Budget Sportissa. Monelle lapselle tarhaan tai kouluun hankittava ensireppu on ensimmäinen oma laukku ja siksikin tärkeä juttu. Oma reppu merkkaa tietynlaista itsenäistymistä ja koska lapsen tulee pystyä käyttää sitä myös itsenäisesti, on tärkeää ottaa lapsi mukaan sitä valitsemaan. Valitse lapselle pieni reppu, jotta lapsi jaksaa sitä itse kantaa vaikka se olisikin täynnä tavaraa. Lasten suosimat reput juuri oikeissa väreissä ja suosikkikuvioilla löydät meiltä. Nuorille koululaisille tarjolla ovat suosituimpien kansainvälisten brändien reput. Oikeanmerkkinen ja oikeanlainen reppu on tärkeä asennejuttu. 

Jos etsit reppua vaellukselle tai päiväretkelle, valitse riittävän iso reppu, jossa on tekninen kantojärjestelmä, pehmustetut ja ergonomiset kantohihnat ja riittävästi taskuja. Hyvä kantosysteemi luo selän ja repun väliin ilmatilan, jossa ilma pääsee kiertämään, eikä se silloin tunnu ahdistavalta selkää vasten. Kun tavaraa on paljon, reppua ei halua koko ajan olla purkamassa ja pakkaamassa, joten pienet tarpeelliset tavarat, on hyvä sijoittaa repun ulkopuolella oleviin taskuihin. Repun vetoketjullisessa taskussa arvoesineet pysyvät parhaiten tallessa. Jos haluat kuljettaa mukana juomapulloa, jonka saat helposti käsiisi ilman että riisut reppua selästä, tarkista että valitsemassasi repussa on sivuilla omat taskut pulloille. Useissa repuissa molemmilla sivuilla onkin joustavat verkkotaskut, joissa pullot kulkevat kätevästi mukana. Teknisissä repuissa on ulkopuolella lenkkejä, joiden avulla niihin saa kiinnitettyä esimerkiksi retkeilysauvat tai pyöräilykypärän erillisten hihnojen tai koukkujen avulla. Jos kuljetat mukana kannettavaa tietokonetta, valitse sellainen, jossa on erillinen tasku läppärille. Budget Sportin laajassa valikoimassa on paljon erilaisia reppuvaihtoehtoja. Osa tilavista repuista on päältä täytettäviä eli pussimaisia, joiden suun saan kiristettyä nyörillä tiiviiksi ja repun suun peittää kansiläppä. Osa repuista aukeaa vetoketjulla, niin että etuosan saa auki tavaroiden helppoa pakkaamista varten. Tutustu valikoimaan ja valitse mieluisa malli juuri sinun tarpeisiisi. 

Jos tiedät käyttäväsi reppua myös sateella, tarkista että siinä on integroitu sadesuoja. Erikseen myytävät reppujen sadesuojat löydät myös edullisesti Budget Sportista. Sujauta sadesuoja taskuun ja näin olet varustautunut myös yllättävän sateen varalle. Saumaton pussimainen tai saumoista teipattu vedenpitävä sadesuoja suojaa reppuasi ja sen sisällä olevia tavaroita säilymään kuivana.

Tällä hetkellä koulureput ja lasten reput -tuoteryhmässä on 53 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on Helly Hansen Racing Bag - päiväreppu (musta), 59,95 €. Muita suosittuja malleja ovat Burton Treble Yell - päiväreppu (tummanharmaa), 49,95 €, Puma Phase Backpack II - päiväreppu (musta), 24,95 € sekä Puma Deck Backpack II - päiväreppu (musta), 39,95 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!