Burton

Burton

Lumilautailun edelläkävijä ja esikuva Burton on valmistaja, joka niin sanotusti ”elää ja hengittää” lumilautailua niin harrastuksena kuin elämäntapanakin.

Rennon ja katu-uskottavan asenteensa lumilautailuharrastus on perinyt esikuviltaan rullalautailusta ja lainelautailusta, joista laji sai kehittyessään runsaasti vaikutteita. Surffauksen ja skeittailun tavoin lumilautailu myös kehittää koordinaatiota, tasapainoa ja ketteryyttä, mutta siihen kuuluu olennaisesti myös tietty tyyli, joka viestii tietynlaisesta seikkailunhalusta, rennosta asenteesta ja siitä, että olet oman elämäsi sankari.

Nyt löydät Burtonin laadukkaat ja asennetta huokuvat lumilautailuvarusteet ja -vaatteet Budget Sportista liikuttavan halpaan hintaan, joten mikään ei estä sinua heittäytymästä lumilautailun ja lajin mukaisen tyylin vietäväksi!

Meiltä löydät esimerkiksi siistit, tyylikkäästi istuvat ja huippuominaisuuksin varustetut Burton-laskettelutakit miehille, naisille ja lapsille sopivissa tyyleissä. Veden- ja tuulenpitävä kalvo, teipatut saumat, lumilukko, kainaloventilaatiot ja kiristettävä helma ovat vain joitakin ominaisuuksia, jotka tekevät Burton-laskettelutakeista täydelliset paitsi rinteeseen, myös moneen muuhun aktiiviseen menoon haastavissakin sääolosuhteissa. Takkien värit ja kuosit huokuvat seikkailuhenkeä ja katu-uskottavuutta, eivätkä todellakaan kalpene myöskään talvisena kaupunkiasuna.

Reissua rinteeseen suunnitellessasi napaa meiltä myös mukaasi Burton-hanskat ja tekniset Burton-lumilautailuhousut. Niiden älykäs materiaali reagoi lämpötilaan kutistuen ja laajeten sen mukaan, varmistaen optimaalisen hengittävyyden ja sitoo lämpöä tarpeen mukaan.

Burton on urheilutarvikevalmistaja, jonka vaatteet, asusteet ja reput ovat yhtä lailla kotonaan aktiivisessa ja lumisessa menossa kuin osana trendikästä ja käytännöllistä arjen ja vapaa-ajan pukeutumistakin. Budget Sportista löydät miehille, naisille ja lapsille sopivat Burton-pipot, hupparit, laukut ja reput sekä urheiluun että vapaa-aikaan edulliseen hintaan ja monissa erilaisissa ”snoukkarihenkeä” viestivissä tyyleissä, statement-kuoseissa ja väreissä.

Olitpa sitten lumilautailun harrastaja tai tunnet muuten henkistä yhteyttä ”snoukkarityyliin ja –asenteeseen”, tutustu jo tänään Budget Sportin valikoimaan Burton-vaatteita, asusteita ja reppuja, ja tilaa omasi edulliseen hintaan!

Tällä hetkellä Burton-tuotteet -tuoteryhmässä on 18 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on Burton Treble Yell - päiväreppu (tummanharmaa), 49,95 €. Muita suosittuja malleja ovat Burton Barnstorm Pant Jr - poikien toppahousut (musta), 49,97 €, Burton Burton Elodie - tyttöjen toppatakki (sininen), 119,90 € sekä Burton Oak Pullover - lasten huppari (moniväri), 40,00 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!