Pohjalliset

Koko
Brändi
Rajaa
Tarkenna hakua
Suosituimmat ensin Järjestä
3 tuotetta
Suosituimmat ensin Järjestä

Poikien ja tyttöjen pohjalliset - Tilaa edullisesti Budget Sportilta

Budget Sportin laadukkaasta valikoimasta löydät itsellesi sopivat poikien ja tyttöjen pohjalliset kaikkiin tarpeisiin nopealla toimituksella ja edulliseen hintaan. Voit tilata poikien ja tyttöjen pohjalliset kätevästi suoraan netistä tai tehdä tuotteesta varauksen sinulle lähimpään myymälään.

Poikien ja tyttöjen pohjalliset laadukkaasta valikoimastamme

Tällä hetkellä poikien ja tyttöjen pohjalliset -tuoteryhmässä on 3 tuotetta. Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on toistaiseksi Sof Sole Gel Heel Cup - pohjalliset, 12,95 €. Tuotteiden hinnat vaihtelevat 5,95 € ja 14,95 € välillä, joten valikoimastamme löytyy poikien ja tyttöjen pohjalliset jokaiselle kukkarolle.

Asiakaspalvelumme ja myyjämme auttavat

Ammattitaitoinen asiakaspalvelumme sekä kauppojemme asiantuntevat myyjät palvelevat sinua mielellään sopivan tuotteen ja koon etsinnässä. Lisäksi meillä on useille tuotteille erinomaiset valintaoppaat, jotka auttavat sopivan tuotteen valinnassa. Valikoimastamme löydät uusimmat ja laadukkaimmat poikien ja tyttöjen pohjalliset mm. merkeiltä Sof Sole ja LP Support. Tutustu myös kategorioihimme lasten talvikengät, lasten urheilukengät ja lasten ulkoilukengät.