Lasten sandaalit

Koko
Väri
Brändi
Alakategoria
Rajaa
Tarkenna hakua
Suosituimmat ensin Järjestä
16 tuotetta
Suosituimmat ensin Järjestä

Haluatko löytää hyvät lasten sandaalit huippuedullisesti? Olet tullut oikeaan paikkaan, sillä Budget Sportin suuresta kenkävalikoimasta löydät tyttöjen sandaalit ja poikien sandaalit liikuttavan edulliseen hintaan. Laajasta valikoimastamme löydät sandaalit lapsille tunnetuilta urheilumerkeiltä, kuten Crocs, Merrell, Halti ja Regatta. Jos haluat löytää lasten sandaalit kaikkein edullisimpaan hintaan, katso huippuedulliset ja säännöllisesti päivittyvät mainostarjouksemme. Tilaa lasten sandaalit netistä helposti tai osta ne lähimmästä Budget Sport -myymälästä. Muistathan hankkia myös muut vaatteet ja asusteet lapsen kesätyyliin? Katso esimerkiksi lasten shortsit, lasten paidat ja lasten uima-asut. Tutustu kattavaan valikoimaan ja tilaa suosikkisi halvalla, helposti ja nopeasti.

Mitä tulee kesäkenkiin, lapset arvostavat ennen kaikkea mukavuutta ja helppoutta. Hengittävät ja kevyet sandaalit ovatkin monelle juniorille mieluisat kengät helteisenä päivänä. Sandaalit on helppo pukea jalkaan, eivätkä ne hiosta kuumimmillakaan keleillä. Ennen kuin suuntaat ostoksille, kannattaa kuitenkin pohtia, millaiseen käyttöön lapsesi sandaalit tulevat – oletko suuntamassa esimerkiksi kesäretkelle, rannalle tai kylpylään? Valintaa tehdessä on myös hyvä arvioida, onko luvassa runsaasti kävelyä vai rentoa oleilua. Kesäpäivän puuhasteluista on vaikea nauttia, jos lapsen sandaalit hiertävät, puristavat, eivätkä tarjoa riittävästi tukea jalalle. Ennen ostopäätöstä on siis hyvä tutua erilaisiin sandaalimalleihin.

Jos edessä on reippaasti kävelyä sisältävä kesäretki kaupunkiin tai luonnonhelmaan, laadukkaat lasten urheilusandaalit ovat paras valinta. Urheilusandaalien remmit tukevat jalkaa ja niiden vaimennettu pohja varmistaa, että kävely on mukavaa pidemmilläkin matkoilla. Rannalle, maauimalaan ja kylpylään mukavin valinta ovat sen sijaan lasten flipflop-sandaalit. Kumipohjaiset sandaalit suojaavat liukastumisilta sekä kosteiden pintojen bakteereilta. Jos mielessäsi on tyttöjen flipflop- tai poikien flipflop-sandaalit, katso esimerkiksi lasten Regatta-sandaalit. Rentoon oleiluun mökillä tai rannalle sopivat myös kevyet, hygieeniset ja tahraamattomat Crocs-sandaalit. Olipa mielessäsi tyttöjen Crocs- tai poikien Crocs-sandaalit, Budget Sportista löydät runsaasti iloisia värejä.