Crocs

Crocs - yllättävä klassikko ja mukavuuden ikoni

Ei oikein uskoisi, että Crocs on vasta 2000-luvun alussa syntynyt tuotemerkki. Crocseilla on niin kova klassikon maine, että tuntuu kuin brändi olisi ollut olemassa jo useita kymmeniä vuosia. Crocs-jalkineet eivät jätä ketään kylmäksi. Jotkut pitävät niitä hauskoina, toiset rumina, ja monet eivät muita kenkiä käyttäisikään. Siitä kuitenkin taidetaan olla yhtä mieltä, että Crocsit ovat poikkeuksellisen mukavat, keveät ja helppohoitoiset jalkineet. Yhtiö kertoo myyneensä Crocs-kenkäpareja jo pitkälti yli 300 miljoonaa kappaletta, ja Crocs-myyntimarkkinat kattavat yli 90 maata ympäri maailmaa. Supermukavat Crocs-kengät keräävät ansaitusti yhä uusia ystäviä.

Budget Sportin monipuolinen valikoima tarjoaa Crocsilta kenkävaihtoehdot moneen lähtöön

  • Crocs sandaalit: Tukevat jalan luonnollista asentoa ja ovat helppohoitoiset ja kestäviä. Sopivat jokapäiväiseen käyttöön
  • Crocs pistokkaat:  Helppohoitoiset, kestävät ja sopivat monenlaisiin käyttötarkoituksiin, kuten kotiin, töihin tai ulkoiluun.

Mukavat sandaalit jokapäiväiseen käyttöön

Crocs sandaalien mukavuus selittyy mm. seuraavista tekijöistä:

  • Materiaali: Crocsit valmistetaan Croslite-nimisestä patentoidusta vaahtomuovimateriaalista. Tämä materiaali on kevyttä, pehmeää ja joustavaa, mikä tarjoaa käyttäjälle pehmeän askelluksen ja vähentää jalkojen väsymistä.
  • Ergonomia: Suunniteltu ergonomisesti tukemaan jalan luonnollista asentoa. Tämä auttaa vähentämään rasitusta jalkaterissä, polvissa ja alaselässä.
  • Ilmavuus: Sandaaleissa on usein ilmanvaihtoaukkoja, jotka pitävät jalat viileinä ja estävät hikoilua. Tämä tekee niistä erityisen mukavat lämpimässä säässä tai pitkään käytettäessä.
  • Helppohoitoisuus: Crocsit ovat helppohoitoisia ja kestävät hyvin vettä. Ne voidaan pestä nopeasti ja helposti, mikä tekee niistä hygieeniset ja käytännölliset jokapäiväisessä käytössä.
  • Käyttömonipuolisuus: Crocsit ovat erittäin monipuoliset ja sopivat monenlaisiin tilanteisiin, kuten kotiin, ulkoiluun, työpaikalle tai rannalle. Tämä tekee niistä mukavat ja käytännölliset jalkineet moniin eri tarpeisiin.
  • Iskujen vaimennus: Croslite-materiaali tarjoaa erinomaista iskujen vaimennusta, mikä vähentää jalkoihin ja niveliin kohdistuvaa painetta ja parantaa käyttömukavuutta erityisesti pitkiä aikoja seistessä tai kävellessä.

Tällä hetkellä Crocs-tuotteet -tuoteryhmässä on 13 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on Crocs Baya Platform Printed Clog - naisten sandaalit (vaaleanruskea), 49,95 €. Muita suosittuja malleja ovat Crocs Baya Clog - pistokassandaalit (valkoinen), 34,95 €, Crocs Baya Clog - pistokassandaalit (pinkki), 34,95 € sekä Crocs Off Grid Clog - pistokassandaalit (musta), 49,95 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!