Crocs

Naiset
Miehet
Lapset
Tytöt
Pojat
Tuoteryhmä
Koko
Väri
Rajaa
Tarkenna hakua
Suosituimmat ensin Järjestä
20 tuotetta
Suosituimmat ensin Järjestä

Crocs

Ei oikein uskoisi, että Crocs on vasta 2000-luvun alussa syntynyt tuotemerkki. Crocseilla on niin kova klassikon maine, että tuntuu kuin brändi olisi ollut olemassa jo useita kymmeniä vuosia. Crocs-jalkineet eivät jätä ketään kylmäksi. Jotkut pitävät niitä hauskoina, toiset rumina, ja monet eivät muita kenkiä käyttäisikään. Siitä kuitenkin taidetaan olla yhtä mieltä, että Crocsit ovat poikkeuksellisen mukavat, keveät ja helppohoitoiset jalkineet. Budget Sportin monipuolinen valikoima tarjoaa Crocsilta kenkävaihtoehdot moneen lähtöön; niin Crocs-sandaalit, Crocs-saappaat ja -talvikengät kuin Crocs-tennarit. Amerikkalainen Crocs-yhtiö on yrittäjä George B. Boedecker, Jr:n luomus, joka on perustettu vuonna 2002. Alun perin kylpyläkäyttöön suunnitellut Crocs-kengät valmistetaan yhtiön itsensä kehittämästä Croslite-materiaalista, joka estää tehokkaasti liukastumista. Crocs-kenkä saa muotonsa muottiin valamisen avulla, ja lopputuloksena on mukavan pehmeää materiaalia oleva ja jalkaan miellyttävästi muotoutuva jalkine.

Crocsin menestystarina sai merkittävän käänteen, kun jalkasäryistä kärsinyt jääkiekkolegenda Peter Forsberg löysi nämä mainiot kengät käyttöönsä. Forsberg halusi levittää Crocs-ilosanomaa myös synnyinmaassaan ja lanseerasi tuotteet Ruotsin markkinoille, ja pian Crocs jo tunnettiin Foppatofflor-nimellä. Eikä aikaakaan, kun ”foppatohvelit” olivat jo täyttä vauhtia valloittamassa maailmaa. Forsbergin yhteistyö Crocsin kanssa on jo päättynyt, mutta se ei ole Crocsin menestystä hidastanut. Yhtiö kertoo myyneensä Crocs-kenkäpareja jo pitkälti yli 300 miljoonaa kappaletta, ja Crocs-myyntimarkkinat kattavat yli 90 maata ympäri maailmaa. Supermukavat Crocs-kengät keräävät ansaitusti yhä uusia ystäviä. Budget Sportista löydät Crocs-mallistoon kuuluvat sandaalit, saappaat ja muut Crocs-jalkineet pysyvästi edulliseen hintaan. Tutustu valikoimaamme netissä tai tule ostoksille lähimpään Budget Sportin myymälään.

Tällä hetkellä Crocs-tuotteet -tuoteryhmässä on 20 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on Crocs Bayaband Clog - potkaistavat sandaalit (valkoinen), 29,95 €. Muita suosittuja malleja ovat Crocs Baya Clog - potkaistavat sandaalit (musta), 29,95 €, Crocs Baya Tie Dye Clog - potkaistavat sandaalit (valkoinen), 34,95 € sekä Crocs Baya Seasonal Printed clog - potkaistavat sandaalit (vaaleansininen), 25,00 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!