Jalkapalloshortsit

Naiset
Miehet
Lapset
Koko
Väri
Brändi
Rajaa
Tarkenna hakua
Järjestä
10 tuotetta
Järjestä

Jalkapalloshortsit

Haluatko löytää halvat jalkapalloshortsit nopeasti ja helposti? Suuresta jalkapallovalikoimastamme löydät paljon erilaisia jalkapalloshortseja moneen makuun – aina liikuttavan halvoilla hinnoilla! Etsitpä sitten lyhyempiä, pidempiä tai capri-mittaisia jalkapalloshortseja, valtavasta valikoimastamme löydät etsimäsi edullisesti. Suuresta valikoimasta löytyvät niin naisten, miesten kun lastenkin jalkapalloshortsit luotettavilta ja tunnetuilta merkeiltä, kuten adidas, Nike ja PUMA. Jos haluat löytää kaikkein edullisimman vaihtoehdon, nappaa jalkapalloshortsit huikean halvoista mainostarjouksistamme. Muista, että Budget Sportin valtavasta valikoimasta löydät myös muut jalkapallovaatteet ja -varusteet. Tutustu siis myös jalkapallohousuihin, jalkapallosukkiin, säärisuojiin ja jalkapallopaitoihin. Päivitä varusteet kuntoon edullisesti ja hyppää futiskentälle!

Jalkapallokentälle tarvitaan joustavat ja hengittävät vaatteet. Pelikentällä ollaan jatkuvassa liikkeessä ja erityisesti lämpimillä säillä pelatessa tulee nopeasti hiki. Ilmavat jalkapalloshortsit ovatkin yleensä paras valinta lämpimiin peliolosuhteisiin. Shortsit tuntuvat päällä miellyttävän kevyiltä ja viileiltä, jolloin pelaajan on helpompi keskittyä täydellisesti suoritukseensa ja hän pääsee liikkumaan vikkelästi hiostavimmissakin tilanteissa. Shorteista löytyy sekä lyhyempiä että pidempiä malleja – itselle sopivin vaihtoehto valitaan oman mieltymyksen mukaan. Jos et tunne oloasi mukavaksi shortseissa, kokeile hieman nilkan yläpuolelle ylettyviä capri-mittaisia jalkapallohousuja. Mikäli käytät jalkapalloshortseja mielelläsi myös talviaikaan, voit pukea niiden alle tiukat trikoot lisälämmikkeeksi.

Kun valitset itsellesi sopivia jalkapalloshortseja, kiinnitä huomioita niiden materiaaliin ja istuvuuteen. Jalkapalloshortsien tulisi olla valmistettu teknisestä ja nopeasti kuivuvasta materiaalista, joka antaa ihon hengittää. Materiaalia valitessa on hyvä tarkistaa myös tuotekohtaiset pesuohjeet – jalkapalloshortsit ovat usein runsaassa käytössä, joten niiden tulee kestää säännöllistä konepesua. Vaikka shortsit kestäisivätkin hyvin pesua, on silti järkevää hankkia useammat jalkapalloshortsit vaatekaappiin. Kun omistat useammat jalkapalloshortsit, voit pestä niitä vuorotellen, jolloin yksittäisten shortsien käyttöikä pidentyy. Istuvuudeltaan jalkapalloshortsit saavat olla sopivan väljät: ne päällä pitää pystyä liikkumaan nopeasti ja vaivattomasti. Älä kuitenkaan valitse jalkapalloshortseista liian suurta kokoa, jotta ne pysyvät napakasti päällä koko pelin ajan.