Jalkapallovaatteet

Jalkapallovaatteet

Budget Sportin valikoimasta löydät laajan tarjonnan erilaisia jalkapallovaatteita lapsille ja aikuisille edulliseen hintaan. Tarjolla on maailman johtavien urheiluvaatebrändien vaatteita ja varusteita. Asiakkaiden suursuosikkina Umbro jalkapallovaatteet.

Jalkapallovaatteet ovat valmistettu teknisistä, hyvin kosteutta siirtävistä neulosmateriaaleista. Materiaalin joustavuuden ja keveyden ansiosta vaatteet ovat miellyttäviä käyttää. Jalkapallovaatteiden leikkaukset ovat suunniteltu niin että vaatteet eivät estä vauhdikkaitakaan liikeratoja. Vaatteissa ei ole kovia vetoketjuja tai muita lisäosia, jotka voisivat satuttaa pelaajaan kontaktitilanteissa. Budget Sportista löydät jalkapallovaatteet miehille ja naisille ja jalkapalloasut lapsille raikkaissa suosikkiväreissä. Valikoimistamme löytyvät vaatteet sekä nurmi- että hiekkakentälle. 

Jalkapalloilijan asu koostuu paidasta, housuista ja jalkapallosukista. Kesällä käytössä on useimmiten lyhythihaiset jalkapallopaidat ja shortsit. Kylmemmällä kelillä käytetään pitkähihaisia paitoja. Shortseja käytetään jalkapallossa ympäri vuoden. Jalkapalloshortsien alle voi kylmällä kelillä pukea pitkät trikoot. Vaihtoehtoisesti voi käyttää pitkälahkeisia jalkapalloon suunniteltuja verkkareita, joissa on kapea lahje. Miesten shortseissa on yleensä kiinteä sisäshortsi lisäämässä käyttömukavuutta. Joustavalla vyötäröllä olevat shortsit on nopea pukea ja ne saa säädettyä sopivaksi vyötärönyörillä. 

Jalkapallosukat ovat pitkävartiset ja mitoitettu käytettäväksi yhdessä säärisuojien kanssa. Jalkapallosukan varsi on joustavaa resorineulosta ja jalkaosa on muotoiltu ergonomiseksi, jotta hyvä tuntuma palloon ja alustaan säilyy. 

Lämmittelyvaatteina jalkapallossa käytetään verkkaritakkia ja -housuja. Vetoketjulla suljettava pystykauluksineen tai hupullinen takki on nopea pukea ja riisua ja se lämmittää sopivasti ennen ja jälkeen peliä tai vaihtopenkillä istuessa. Jalkapalloverkkareiden lahkeet ovat kapeat, jotta lepattavat lahkeet eivät häiritse juoksemista. Lahkeen suussa voi olla vetoketju helpottamassa housun pukemista ilman että kenkiä tarvitsee sitä varten riisua.

Tällä hetkellä jalkapallovaatteet -tuoteryhmässä on 107 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on adidas M Sereno - miesten verkkarihousut (musta), 25,00 €. Muita suosittuja malleja ovat adidas Squadra 21 Shorts W - naisten shortsit (musta), 17,95 €, adidas Squadra 21 - shortsit (musta), 19,95 € sekä adidas Squadra 21 Pre Pant woven - miesten tuulihousut (musta), 39,95 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!