Jalkapallohousut

Naiset
Miehet
Lapset
Koko
Väri
Brändi
Rajaa
Tarkenna hakua
Järjestä
11 tuotetta
Järjestä

Jalkapallohousut

Etsitkö hyviä jalkapallohousuja hyviltä merkeiltä edullisesti? Olet tullut oikeaan paikkaan, sillä Budget Sportista löydät laajan valikoiman erilaisia jalkapallohousuja markkinoiden edullisimpaan hintaan! Löydät meiltä hyvät ja halvat futishousut naisille, miehille ja lapsille tunnetuilta merkeiltä, kuten adidas ja Umbro. Jalkapallovalikoimastamme löydät edulliset verryttelyhousut, treenihousut, shortsit sekä hiekkahousut jalkapalloon. Jos etsit jalkapallohousuja kaikkein edullisimpaan hintaan – poimi ne tiuhaan tahtiin vaihtuvista mainostarjouksistamme huikean halvalla. Budget Sportilta löydät jalkapallohousujen lisäksi myös muut tarpeelliset vaatteet ja varusteet jalkapalloon. Katso esimerkiksi edulliset jalkapallopaidat, jalkapallokengät, jalkapallosukat ja säärisuojat. Varustaudu jalkapallokentälle edullisesti ja ota suunta kohti viheriöitä!

Hyvät jalkapallohousut kuuluvat jokaisen jalkapalloilijan perusvarustukseen. Futiskentällä kevyt, joustava ja hengittävä vaatetus on valttia – tämä kannattaa huomioida myös itselle sopivia jalkapallohousuja valitessa. Jalkapallo on vauhdikas laji, jossa tulee hiki yleensä jo ensimmäisten peliminuuttien aikana. Valitsitpa sitten jalkapalloshortsit, hiekkahousut, caprit tai verryttelyhousut, muista tarkistaa, että ne ovat valmistettu teknisestä materiaalista. Tekninen materiaali siirtää kosteuden pois iholta ja pitää olon raikkaana tiukimmissakin tilanteissa. Väljät ja raskaat college-housut eivät sovellu futiskentälle – ne päällä on vaikea liikkua ja hallita palloa. Optimaaliset jalkapallohousut ovat istuvat, olematta kuitenkaan kiristävät. Tärkeintä on, että jalkapallohousuissa on helppo, kevyt ja miellyttävä liikkua.

Kun etsit itsellesi tai lapsellesi sopivia jalkapallohousuja, muista valita ne aina vallitsevien sääolosuhteiden mukaan. Lämpimiin kesäsäihin paras valinta ovat kevyet ja hengittävät jalkapalloshortsit tai capri-mittaiset jalkapallohousut. Viileämpiin säihin sopivat paksummat verryttelyhousut, joiden alle voi tarpeen vaatiessa pukea vielä tekniset treenitrikoot. Kerroksittain pukeutuminen onkin toimivin valinta kylmillä peli-ilmoilla. Sen sijaan joustamattomat tuulihousut tai hengittämättömät Gore-Tex-housut eivät ole jalkapallokentälle sopiva vaihtoehto. Jalkapalloon tarkoitetut hiekkahousut ovat rakenteeltaan vahvaa ja kestävää tekokuitusekoitetta, joka sopii parhaiten karheille hiekkakentille ja viileämpiin peliolosuhteisiin. Hiekkahousujen haaraosa on usein joustavampaa materiaalia, minkä vuoksi ne päällä on helpompi liikkua. Etsitpä jalkapalloshousuja sitten kesähelteisiin tai kylmiin syyspäiviin, Budget Sportin pysyvän edullisesta valikoimasta löydät etsimäsi nopeasti ja mutkattomasti!