Jalkapallopaidat

Naiset
Miehet
Lapset
Koko
Väri
Brändi
Rajaa
Tarkenna hakua
Järjestä
6 tuotetta
Järjestä

Jalkapallopaidat

Budget Sportista löydät hyvät ja halvat jalkapallopaidat nopeasti ja mutkattomasti! Etsitpä jalkapallopaitaa sitten itsellesi tai juniorille, löydät meiltä etsimäsi. Olipa sinulla etsinnöissä sitten t-paita jalkapalloon, hihaton jalkapallopaita tai pitkähihainen jalkapallopaita, mahtavasta valikoimastamme löytyy reilu valikoima erilaisia naisten, miesten ja lasten jalkapallopaitoja. Budget Sportista löytyvät luotettavat ja laadukkaat merkkituotteet, kuten Nike-jalkapallopaidat. Jos etsit kaikkein edullisinta vaihtoehtoehtoa, nappaa jalkapallopaita tiuhaan tahtiin vaihtuvista mainostarjouksistamme. Muista, että Budget Sportista voit hankkia myös muut jalkapallovaatteet ja -varusteet halvalla ja helposti. Tutustu esimerkiksi edullisiin jalkapallokenkiin, jalkapallosukkiin, jalkapallohousuihin ja jalkapalloshortseihin.

Hyvä jalkapallopaita kuuluu jokaisen jalkapalloilijan perusvarustukseen. Jalkapallossa juostaan, potkitaan ja hypitään paljon, minkä vuoksi asianmukainen vaatetus on ehdoton. Jotta liikkuminen kentällä olisi mukavaa ja helppoa, jalkapallopaidan tuleekin olla joustava ja kevyt. Jalkapallokentällä tulee hikoiltua reippaastikin, joten jalkapallopaidan on oltava teknistä materiaalia, joka siirtää ylimääräisen kosteuden pois iholta ja kuivuu nopeasti. Tekninen paita pitää olon mukavana, jolloin pelaaja voi keskittyä täysillä peliin. Jalkapallopaita saa olla istuva, mutta ei kiristävä – paidassa on pystyttävä liikkumaan vapaasti. Liian väljät ja raskaat paidat eivät sovellu jalkapallokentälle. Istuvassa paidassa olet nopeampi ja ketterämpi.

Jalkapallopaitoja löytyy runsaasti erilaisia – sopivin vaihtoehto kannattaa valita sääolosuhteiden mukaan. Hikisiin kesäpäiviin riittää yleensä lyhythihainen tai hihaton jalkapallopaita, joka valmistettu hengittävästä tekokuidusta. Viileämpiin ilmoihin voi valita pitkähihaisen teknisen jalkapallopaidan. Jos jalkapallopeli tai –harjoitukset osuvat sateiseen ja tuuliseen päivään, jalkapallopaidan päälle kannattaa kiskaista kosteutta- ja tuulta hylkivä jalkapallotakki suojaksi. Kylmiin säihin ja viileisiin sisähalleihin kannattaa pukea useampi tekninen paita päällekkäin. Lämmitellessä ja pelin alussa on lisäkerrokset saattavat olla tarpeen – pelin tai harjoitusten edetessä niitä voi riisua tarpeen mukaan. Etsitpä sitten lyhythihaista tai pitkähihaista jalkapallopaitaa itsellesi tai juniorille, Budget Sportin laajasta valikoimasta löydät etsimäsi helposti, nopeasti ja halpaan hintaan.