Maalit

Jääkiekkomaalit - Tilaa edullisesti Budget Sportilta

Budget Sportin laajasta valikoimasta löydät myös laadukkaat jääkiekkomaalit omia jääkiekkopelejä varten nopealla toimituksella ja edulliseen hintaan. Jääkiekkomaali on loistava lisä omiin jääkiekkovarusteisiin niin lajiharjoitteluun kuin hauskanpitoonkin. Oma maali sopii hyvin vaikka katupeleihin tai itse järjestettyihin jääkiekkoturnauksiin järven jäällä. Budget Sportilta löydät useampaa eri mallia metallisista jääkiekkomaaleista virallisessa koossa. Mikäli tarvitset jääkiekkomaalin, jota on helppo säilyttää, kannattaa valita sellainen malli jonka saa myös kasaan.

Kaikki jääkiekkoon Budget Sportista

Valikoimastamme löydät jääkiekkomaaleja muun muassa merkeiltä Bauer ja Atom. Löydät meiltä myös muut suositut merkit, joten katsasta koko jääkiekkovalikoima täältä. Tutustu esimerkiksi luistimiin, jääkiekkomailoihin tai jääkiekkohanskoihin. Voit tilata jääkiekkovarusteet kätevästi suoraan netistä tai tehdä tuotteesta varauksen sinulle lähimpään myymälään.

Tällä hetkellä maalit -tuoteryhmässä on 2 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on Atom Metallimaali 122x183 cm. Virallinen koko. (väritön), 119,90 €. Toinen suosittu malli on Bauer Official Performance Steel Goal - maali (väritön), 139,00 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!