Perinteisen siteet

Perinteisen siteet laadukkaasta valikoimasta

Budget Sportin laajasta valikoimasta löydät itsellesi sopivat perinteisen siteet ja muut siteet -kategorian tuotteet kaikkiin tarpeisiin nopealla toimituksella, edulliseen hintaan. Löydät valikoimastamme laadukkaimmat ja uusimmat perinteisen siteet.

Tilaa perinteisen siteet edullisesti Budget Sportilta

Tällä hetkellä perinteisen siteet -tuoteryhmässä on 12 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on Atomic Prolink Shift Classic - perinteisen siteet (musta), 70,00 €. Muita suosittuja malleja ovat Rossignol R-classic - perinteisen siteet (väritön), 59,95 €, Fischer Control Step-In IFP - perinteisen siteet (väritön), 54,95 € sekä Salomon Prolink Access CL - perinteisen siteet (väritön), 40,00 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!

Paljonko perinteisen siteet maksavat Budget Sportilla?

Budget Sportin edullisimmat perinteisen siteet saat hintaan 40,00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 159,90 € hintaan. Meiltä löydät perinteisen siteet aina liikuttavan halpaan hintaan!

Onko verkkokaupan tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Kyllä! Voit palauttaa verkkokaupasta tilatut tuotteet maksutta 30 vrk tuotteen niiden saapumisesta. Palauttaminen on suurimmalle osalle tuotteita ilmaista. Lue lisää Palautusehdoistamme.

Voinko noutaa varatun tuotteen myymälästä?

Voit tilata perinteisen siteet kätevästi suoraan netistä tai noutaa lähimmästä myymälästä. Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “myymäläsaatavuus” ja valitse mieleinen liike. Voit varata tuotteen alustavasti maksutta ja saat erillisen ilmoituksen kun se on noudettavissa.

Asiakaspalvelumme ja myyjämme auttavat oikean tuotteen valinnassa

Ammattitaitoinen asiakaspalvelumme sekä kauppojemme asiantuntevat myyjät palvelevat sinua mielellään sopivan tuotteen ja koon etsinnässä. Lisäksi meillä on useille tuotteille erinomaiset valintaoppaat, jotka auttavat sopivan tuotteen valinnassa. Tutustu myös kategorioihimme luistelusiteet ja lasten hiihtositeet!

Näytä lisää