Hiihtokäsineet

Aikuisten ja lasten hiihtokäsineet laadukkaasta valikoimasta

Budget Sportin laajasta valikoimasta löydät itsellesi sopivat aikuisten ja lasten hiihtokäsineet ja muut hiihtovaatteet -kategorian tuotteet kaikkiin tarpeisiin nopealla toimituksella, edulliseen hintaan. Löydät valikoimastamme laadukkaimmat ja uusimmat aikuisten ja lasten hiihtokäsineet.

Tilaa aikuisten ja lasten hiihtokäsineet edullisesti Budget Sportilta

Tällä hetkellä aikuisten ja lasten hiihtokäsineet -tuoteryhmässä on 2 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on Lillsport Taro Lobster hiihtokäsine (musta), 39,95 €. Toinen suosittu malli on Dahlie Claw Active - lobster (musta), 59,00 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!

Paljonko aikuisten ja lasten hiihtokäsineet maksavat Budget Sportilla?

Budget Sportin edullisimmat aikuisten ja lasten hiihtokäsineet saat hintaan 39,95 € ja hintavimmat ovat myynnissä 59,00 € hintaan. Meiltä löydät aikuisten ja lasten hiihtokäsineet aina liikuttavan halpaan hintaan!

Onko verkkokaupan tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Kyllä! Voit palauttaa verkkokaupasta tilatut tuotteet maksutta 30 vrk tuotteen niiden saapumisesta. Palauttaminen on suurimmalle osalle tuotteita ilmaista. Lue lisää Palautusehdoistamme.

Voinko noutaa varatun tuotteen myymälästä?

Voit tilata aikuisten ja lasten hiihtokäsineet kätevästi suoraan netistä tai noutaa lähimmästä myymälästä. Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “myymäläsaatavuus” ja valitse mieleinen liike. Voit varata tuotteen alustavasti maksutta ja saat erillisen ilmoituksen kun se on noudettavissa.

Asiakaspalvelumme ja myyjämme auttavat oikean tuotteen valinnassa

Ammattitaitoinen asiakaspalvelumme sekä kauppojemme asiantuntevat myyjät palvelevat sinua mielellään sopivan tuotteen ja koon etsinnässä. Lisäksi meillä on useille tuotteille erinomaiset valintaoppaat, jotka auttavat sopivan tuotteen valinnassa. Tutustu myös kategorioihimme hiihtopaidat, hiihtopuvut ja hiihtopäähineet!

Näytä lisää