Luistelusukset

Naiset
Miehet
Lapset
Koko
Väri
Brändi
Rajaa
Tarkenna hakua
Suosituimmat ensin Järjestä
11 tuotetta
Suosituimmat ensin Järjestä

Luistelusukset - Tilaa edullisesti Budget Sportilta

Budget Sportin laadukkaasta valikoimasta löydät itsellesi sopivat luistelusukset kaikkiin tarpeisiin nopealla toimituksella ja edulliseen hintaan. Voit tilata luistelusukset kätevästi suoraan netistä tai tehdä tuotteesta varauksen sinulle lähimpään myymälään.

Luistelusuksien valinta

Luistelusukset sopivat usein hieman harjaantuneemmalle hiihtäjälle, kun oikea hiihtotekniikka on hallussa. Luistelusuksien valinta on kuitenkin helpompaa kuin perinteisissä, sillä niiden kanssa voi unohtaa pitovoitelun. Suksen pituuteen ja jäykkyyteen tulee kuitenkin kiinnittää huomiota luistelusuksia valitessa. Mikäli suksien valinta tuntuu vaikealta, kannattaa kysyä neuvoa Budget Sportin myyjältä oikean suksiparin löytämiseksi.

Luistelusuksien pituus

Suksien pituuden arviointi on helppoa, kun nostaa luistelusukset pystyyn ja seisoo vieressä – suksien tulee olla noin 5-15 cm käyttäjäänsä pidemmät. Jäykkyyteen taas vaikuttaa oma taito- ja voimataso. Aloittelijan kannattaa valita mieluummin hieman joustavammat luistelusukset. Liian jäykät ja löysät sukset vaikuttavat huomattavasti suksien pitoon ja luistoon.

Laadukkaat luistelusukset edulliseen hintaan

Budget Sportin valikoimasta löydät luistelusukset kokeneemmille sekä myös aloitteleville hiihtäjille järkevään hintaan. Valikoimastamme löytyy muun muassa Rossignol-luistelusukset sekä Atomic-luistelusukset. Tilaa luistelusukset helposti verkkokaupasta tai hae omasi myymälästämme. Tutustu myös esimerkiksi hiihtovaatteisiin, hiihtomonoihin ja hiihtovarusteisiin.

Tällä hetkellä luistelusukset -tuoteryhmässä on 11 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on Rossignol X-ium Skating Ifp - luistelusukset (väritön), 369,90 €. Muita suosittuja malleja ovat Rossignol Delta Comp Skating - luistelusukset (väritön), 259,90 €, TECNOPRO Jr Active Race Skate - lasten luistelusukset (valkoinen), 149,00 € sekä Rossignol Zymax Sk Ifp - luistelusukset (sininen), 125,00 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!