Lasten hiihtositeet

Lasten hiihtositeet laadukkaasta valikoimasta

Budget Sportin laajasta valikoimasta löydät itsellesi sopivat lasten hiihtositeet ja muut siteet -kategorian tuotteet kaikkiin tarpeisiin nopealla toimituksella, edulliseen hintaan. Löydät valikoimastamme laadukkaimmat ja uusimmat lasten hiihtositeet.

Tilaa lasten hiihtositeet edullisesti Budget Sportilta

Tällä hetkellä lasten hiihtositeet -tuoteryhmässä on 11 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on Fischer Jr Tour Step-in - lasten side (väritön), 34,95 €. Muita suosittuja malleja ovat Atomic Skintec Bonded Skin vaihtoinsertti - side (väritön), 35,00 €, Salomon Prolink Access JR - lasten side (väritön), 30,00 € sekä Salomon Prolink Shift Pro Cl - perinteisen siteet (musta), 45,00 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!

Paljonko lasten hiihtositeet maksavat Budget Sportilla?

Budget Sportin edullisimmat lasten hiihtositeet saat hintaan 30,00 € ja hintavimmat ovat myynnissä 159,90 € hintaan. Meiltä löydät lasten hiihtositeet aina liikuttavan halpaan hintaan!

Onko verkkokaupan tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Kyllä! Voit palauttaa verkkokaupasta tilatut tuotteet maksutta 30 vrk tuotteen niiden saapumisesta. Palauttaminen on suurimmalle osalle tuotteita ilmaista. Lue lisää Palautusehdoistamme.

Voinko noutaa varatun tuotteen myymälästä?

Voit tilata lasten hiihtositeet kätevästi suoraan netistä tai noutaa lähimmästä myymälästä. Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “myymäläsaatavuus” ja valitse mieleinen liike. Voit varata tuotteen alustavasti maksutta ja saat erillisen ilmoituksen kun se on noudettavissa.

Asiakaspalvelumme ja myyjämme auttavat oikean tuotteen valinnassa

Ammattitaitoinen asiakaspalvelumme sekä kauppojemme asiantuntevat myyjät palvelevat sinua mielellään sopivan tuotteen ja koon etsinnässä. Lisäksi meillä on useille tuotteille erinomaiset valintaoppaat, jotka auttavat sopivan tuotteen valinnassa. Tutustu myös kategorioihimme luistelusiteet ja perinteisen siteet!

Näytä lisää