Luistelusiteet

Luistelusiteet laadukkaasta valikoimasta

Budget Sportin laajasta valikoimasta löydät itsellesi sopivat luistelusiteet ja muut siteet -kategorian tuotteet kaikkiin tarpeisiin nopealla toimituksella, edulliseen hintaan. Löydät valikoimastamme laadukkaimmat ja uusimmat luistelusiteet.

Tilaa luistelusiteet edullisesti Budget Sportilta

Tällä hetkellä luistelusiteet -tuoteryhmässä on 6 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on Rossignol R-skate - luistelusiteet (väritön), 59,95 €. Muita suosittuja malleja ovat Salomon Prolink Access SK - luistelusiteet (väritön), 40,00 €, Fischer Race Sk - luistelusiteet (väritön), 55,00 € sekä Rottefella Xcelerator Pro Skate - luistelusiteet (väritön), 89,90 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!

Paljonko luistelusiteet maksavat Budget Sportilla?

Budget Sportin edullisimmat luistelusiteet saat hintaan 39,95 € ja hintavimmat ovat myynnissä 89,90 € hintaan. Meiltä löydät luistelusiteet aina liikuttavan halpaan hintaan!

Onko verkkokaupan tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Kyllä! Voit palauttaa verkkokaupasta tilatut tuotteet maksutta 30 vrk tuotteen niiden saapumisesta. Palauttaminen on suurimmalle osalle tuotteita ilmaista. Lue lisää Palautusehdoistamme.

Voinko noutaa varatun tuotteen myymälästä?

Voit tilata luistelusiteet kätevästi suoraan netistä tai noutaa lähimmästä myymälästä. Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “myymäläsaatavuus” ja valitse mieleinen liike. Voit varata tuotteen alustavasti maksutta ja saat erillisen ilmoituksen kun se on noudettavissa.

Asiakaspalvelumme ja myyjämme auttavat oikean tuotteen valinnassa

Ammattitaitoinen asiakaspalvelumme sekä kauppojemme asiantuntevat myyjät palvelevat sinua mielellään sopivan tuotteen ja koon etsinnässä. Lisäksi meillä on useille tuotteille erinomaiset valintaoppaat, jotka auttavat sopivan tuotteen valinnassa. Tutustu myös kategorioihimme lasten hiihtositeet ja perinteisen siteet!

Näytä lisää