Hiihtolasit

Hiihtolasit - Tilaa edullisesti Budget Sportilta

Budget Sportin laadukkaasta valikoimasta löydät hiihtolasit nopealla toimituksella ja edulliseen hintaan. Hiihtäminen sujuu paljon mukavammin, kun varusteet ovat kunnossa. Hiihtolasit ovat oiva lisävaruste hiihtoon etenkin silloin, kun vauhtia riittää ja lunta tuivertaa.

Hiihtolasit – mitä niiden hankinnassa kannattaa huomioida?

Hiihtolaseissa kannattaa kiinnittää huomiota lasien ominaisuuksiin sekä niiden istuvuuteen. Hyvin istuvat lasit kestävät menossa mukana kovassakin vauhdissa, eivätkä aiheuta painaumia. Monet hiihtolaseista ovat säädettäviä esimerkiksi nenäkappaleen kohdalta ja sangoista, jotta pystyt säätämään lasien istuvuuden mieleiseksi. Lisäksi hiihtolaseissa kannattaa olla 100 % UV-suoja. Linssien tummuus kannattaa valita käyttötarkoitusta ajatellen – jossain hiihtolasimalleissa tulee mukana useampia eri linssejä, joiden avulla lasit sopivat hyvin vaihteleviin olosuhteisiin. Myös linssin pohjavärillä on merkitystä, ja esimerkiksi Cebe valmistaa hiihtolaseja eri pohjaväreillä.

Laadukkaat hiihtolasit edulliseen hintaan

Jos etsit hyviä hiihtolaseja, tarkasta Budget Sportin valikoima. Meiltä löydät hiihtolaseja muun muassa merkeiltä Bliz ja Cebe. Voit tilata hiihtolasit kätevästi suoraan netistä tai tehdä tuotteesta varauksen sinulle lähimpään myymälään. Muista tutustua myös muihin hiihtovarusteisiin: hiihtovaatteisiin, hiihtosuksiin ja hiihtomonoihin.

Tällä hetkellä aikuisten ja lasten hiihtolasit -tuoteryhmässä on 4 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on Cebe Wild 2.0 - aurinkolasit (harmaa), 79,95 €. Muita suosittuja malleja ovat Bliz ACE - urheilulasit (ruskea), 59,90 €, Cebe Wild 2.0 - aurinkolasit (musta), 79,95 € sekä Cebe Wild 2.0 Matte - aurinkolasit (musta), 79,95 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!