Siteet

Siteet

Hiihtoharrastuksen aloittamiseen tarvitset hyvät, itsellesi oikein mitoitetut ja omaan käyttötarkoitukseesi ja hiihtotyyliisi sopivat sukset, suksisauvat ja siteet. Hiihtotyyli on hyvä ottaa huomioon suksia ja siteitä valitessa, sillä perinteistä hiihtotyyliä tukevat paremmin hieman erilaiset välineet kuin luistelutyyliä. Tutustu Budget Sportin maastohiihtosuksiin ja -siteisiin ja löydä täydellinen setti itsellesi tai vaikka koko perheelle.

Valikoimastamme löydät hyvät suksisiteet niin aloitteleville juniorihiihtäjille kuin lajin aktiiviharrastajillekin ja kaikille siltä väliltä. Budget Sportista saat laadukkaat siteet tunnetuilta valmistajilta kuten Salomon, Fischer ja Rottefella liikuttavan halpaan hintaan.

Suksen siteet tulee aina valita monoihisi sopivalla kiinnitysmekanismilla. Suksisiteiden standardeja ovat SNS- ja NNN-siteet sekä uusimpana tulokkaana myös NNN-yhteensopiva Prolink-side. Eri monovalmistajat suosivat eri sidemalleja, joten itsellesi suksisiteitä valitessasi, otathan huomioon monovalmistajasi käyttämän sidemallin? Itsellesi sopivia suksia ja suksisiteitä Budget Sportin sivuilla valitessasi, kannattaa tutustua myös kätevään maastohiihtosuksien valintaoppaaseemme.

Tilatessasi Budget Sportista maastohiihtosukset ja -siteet, saat siteiden kiinnityksen ilmaiseksi. Ei siis muuta kuin suksi- ja sideostoksille Budget Sportin nettisivuilla ja olet valmis ladulle heti lumipeitteen laskeuduttua!

Tällä hetkellä siteet -tuoteryhmässä on 22 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on Atomic Prolink Shift Classic - perinteisen siteet (musta), 70,00 €. Muita suosittuja malleja ovat Rossignol R-skate - luistelusiteet (väritön), 59,95 €, Rossignol R-classic - perinteisen siteet (väritön), 59,95 € sekä Fischer Control Step-In IFP - perinteisen siteet (väritön), 54,95 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!