Hiihtosauvat

Suuren kysynnän ja toimitusviiveiden vuoksi osaa hiihtotuotteista voimme myydä vain myymälöissä. Tarkista myymäläsaatavuus tuotteen kohdalta.

Aikuiset
Lapset
Koko
Väri
Brändi
Rajaa
Tarkenna hakua
Suosituimmat ensin Järjestä
12 tuotetta
Suosituimmat ensin Järjestä

Hiihtosauvat - Tilaa edullisesti Budget Sportilta

Budget Sportin laadukkaasta valikoimasta löydät itsellesi sopivat hiihtosauvat kaikkiin tarpeisiin nopealla toimituksella ja edulliseen hintaan. Hiihtäjälle sauvat ovat suksien ja monojen lisäksi erittäin tärkeä varuste. Voit tilata hiihtosauvat kätevästi suoraan netistä tai varata tuotteen lähimpään myymälään.

Valitse oikeat hiihtosauvat

Sauvat parantavat hiihtäjän tasapainoa ja auttavat vauhdin säätelyssä. Sauvat tulee valita niin, että ne ovat oikean pituiset. Pituuteen vaikuttaa sekä hiihtäjän pituus että hiihtotyyli – perinteisten sauvojen tulee ulottua suunnilleen olkapäiden alapuolelle, kun taas luisteluhiihdossa kasvojen korkeudelle. Sauvat ovat siis luisteluhiihdossa hieman pidemmät. Hyvät hiihtosauvat ovat kevyet, mutta silti sopivan jämäkät. Aloittelevalle hiihtäjälle sopii hyvin edullisemmat hiihtosauvat, kun taas aktiivisemman hiihtäjän kannattaa panostaa hieman laadukkaampiin sauvoihin saadakseen enemmän voimaa työntöihin. Kevyet ja jäykät hiilikuitusauvat ovat yleensä hintavampia.

Laadukkaat hiihtosauvat edulliseen hintaan

Budget Sportin valikoimasta löydät hiihtosauvat kokeneemmille sekä myös aloitteleville hiihtäjille järkevään hintaan. Valikoimastamme löytyy muun muassa merkit Yoko ja Tecno Pro. Tilaa hiihtosauvat helposti verkkokaupasta tai hae omasi myymälästämme. Tutustu myös esimerkiksi suksiin, hiihtovaatteisiin, hiihtomonoihin ja hiihtovarusteisiin.

Valikoimastamme löydät uusimmat ja laadukkaimmat aikuisten ja lasten hiihtosauvat mm. merkeiltä Exel, Start ja One Way. Tällä hetkellä aikuisten ja lasten hiihtosauvat -tuoteryhmässä on 12 tuotetta. Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on toistaiseksi Exel Spirit Pro Hiihtosauva - hiihtosauvat, 34,95 €. Tuotteiden hinnat vaihtelevat 10,00 € ja 79,95 € välillä, joten valikoimastamme löytyy aikuisten ja lasten hiihtosauvat jokaiselle kukkarolle. Tutustu myös kategorioihimme juomapullot, hiihtolasit ja hiihtoreput.