Cyber Monday 2024

Cyber Monday 2023 -tarjoukset Budget Sportista

Cyber Monday – tuo Black Friday -viikonlopun muhkea loppuhuipennus – on täällä taas, ja sen myötä hulppeat Cyber Monday -tarjoukset riistäytyvät valloilleen Budget Sportin verkkokaupassa maanantaina 27.11.2023! Kerrankin varaslähtö on täysin sallittua ottaa, sillä näin liikuttavan halpojen hintojen kanssa ei todellakaan kannata jäädä telineisiin. Tämä maanantai kannattaa aloittaa heti sunnuntain päättyessä puolilta öin, sillä Budget Sportin Cyber Monday -tarjoukset tulevat voimaan keskiyöllä. Tarjontaan kuuluvat myös jo Black Friday -hintahulinassamme julkaistut tarjoukset, jotka ovat perinteiseen tapaamme voimassa aina Cyber Mondayn loppuvihellykseen asti, niin kauan kuin tavaraa riittää. Cyber Mondayna löydät Budget Sportin verkkokaupasta merkkituotteita uskomattomin alennuksin. Olemme koonneet tarjouksiin niin naisten, miesten kuin lastenkin urheiluvaatteita ja treenikenkiä niin sisäliikuntalajeihin kuin ulkona liikkumiseen ja urheiluun. Nyt on paras mahdollinen hetki tehdä järkevät hankinnat ja tilata valmiiksi joululahjat, juoksukengät ja vaikka ensi kesänkin treenivaatteet helposti omalta kotisohvalta. Kaiken kukkuraksi voit hyödyntää Budget Sportin älyttömän edulliset Cyber Monday -tarjoukset ilman toimituskuluja!

Mikä ihmeen Cyber Monday?

Cyber Monday on suomalaisille vuosi vuodelta tutumpi termi, ja cyber- tai kybermaanantai on taatusti merkittynä muistiin monien nettiostosten ystävien kalentereissa. Kuten monet muutkin elämän hauskat asiat, on Cyber Monday saanut alkunsa Yhdysvalloista. Shoppaajien kisakunto leivotaan kohdilleen jo kiitospäivän jälkeisenä Black Fridaynä, joka sijoittuu aina marraskuun neljännelle perjantaille. Tämän maailman suurimman shoppailupäivän jälkimainingeissa puolestaan järjestetään nettimaailman ostosrieha Cyber Monday, jonka aikana verkkokaupat pullistelevat tarjouksia.

Merkkituotteiden juhlaa - Nappaa parhaat Cyber
Monday- tarjoukset!

Cyber Monday -tarjoukset osuvat loistavaan saumaan erityisesti joululahjojen hankkimista ajatellen. Budget Sportin Cyber Monday -valikoimasta nappaat tänä vuonna pukinkonttiin suosikkilahjat laatumerkeiltä kuten Adidas, Nike, Björn Borg, Puma, Halti ja Reebok. Näillä hinnoilla lahjat voi ostaa samalla rysäyksellä perheelle ja lapsille, ystäville, isovanhemmille, serkuille, kummeille ja kaimoille. Samalla kun nautit kerrankin stressittömistä joululahjaostoksista, muista ettei sinun tarvitse itsekään jäädä ilman! Cyber Monday -tarjoukset ovat niin halpoja, että nyt kannattaa ehdottomasti tehdä nekin hankinnat, joita olet kaivannut omaan vaate- ja varustevalikoimaasi. Onko omalla ostoslistallasi ehkä uusi lämmin fleecetakki, trendikäs pipo tai laadukkaat juoksukengät? Budget Sportin lukemattomien suosikkimerkkien joukosta löydät Cyber Monday -karkeloiden parhaat tarjoukset juuri sinun tarpeisiisi. Varmista, että olet valmiina nettiostoksiin, kun Cyber Monday starttaa Budget Sportissa 27.11.2023! Kaikki verkkokaupasta tehdyt ostokset ehtivät perille hyvissä ajoin ennen joulua, ja sinulla jää aikaa keskittyä muihin jouluvalmisteluihin kuin lahjojen metsästykseen hiki otsalla kaupungilla kierrellen. Tervetuloa ostoksille Budget Sportin verkkokauppaan hyödyntämään Cyber Mondayn huikeat tarjoukset!