Viking Discs

Viking Discs-tuotteet laadukkaasta valikoimasta

Budget Sportin laajasta valikoimasta löydät itsellesi sopivat Viking Discs-tuotteet ja muut brändit -kategorian tuotteet kaikkiin tarpeisiin nopealla toimituksella, edulliseen hintaan. Löydät valikoimastamme laadukkaimmat ja uusimmat Viking Discs-tuotteet.

Tilaa Viking Discs-tuotteet edullisesti Budget Sportilta

Tällä hetkellä Viking Discs-tuotteet -tuoteryhmässä on 8 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on Viking Discs Ground Sack kiekkolaukku - varustekassi (musta), 15,95 €. Muita suosittuja malleja ovat Viking Discs Storm Warrior - frisbeegolf midari (väritön), 8,94 €, Viking Discs Storm Axe - frisbeegolf midari (väritön), 7,45 € sekä Viking Discs Merkkauskiekko - frisbee (väritön), 1,95 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!

Paljonko Viking Discs-tuotteet maksavat Budget Sportilla?

Budget Sportin edullisimmat Viking Discs-tuotteet saat hintaan 1,95 € ja hintavimmat ovat myynnissä 135,00 € hintaan. Meiltä löydät Viking Discs-tuotteet aina liikuttavan halpaan hintaan!

Onko verkkokaupan tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Kyllä! Voit palauttaa verkkokaupasta tilatut tuotteet maksutta 30 vrk tuotteen niiden saapumisesta. Palauttaminen on suurimmalle osalle tuotteita ilmaista. Lue lisää Palautusehdoistamme.

Voinko noutaa varatun tuotteen myymälästä?

Voit tilata Viking Discs-tuotteet kätevästi suoraan netistä tai noutaa lähimmästä myymälästä. Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “myymäläsaatavuus” ja valitse mieleinen liike. Voit varata tuotteen alustavasti maksutta ja saat erillisen ilmoituksen kun se on noudettavissa.

Asiakaspalvelumme ja myyjämme auttavat oikean tuotteen valinnassa

Ammattitaitoinen asiakaspalvelumme sekä kauppojemme asiantuntevat myyjät palvelevat sinua mielellään sopivan tuotteen ja koon etsinnässä. Lisäksi meillä on useille tuotteille erinomaiset valintaoppaat, jotka auttavat sopivan tuotteen valinnassa.

Näytä lisää