Elan

Elan

Elan valmistaa suksia yli 70 vuoden kokemuksella. Sen tavoitteena on tarjota suksia, jotka mahdollistavat paremman laskettelukokemuksen jokaiselle, ja siksi tuotekehitystiimi pyrkii koko ajan tuomaan markkinoille uusia innovaatioita. Elan onkin saanut useita palkintoja tuotteistaan, esimerkiksi vuosina 2012, 2013 ja 2015 se palkittiin innovatiivisimpana brändinä urheiluvälineiden kategoriassa (Most innovative brand). Myös esimerkiksi maailman kevyin naisten suksi on Elanin kehittämä.

Elan tarjoaa sopivan ratkaisun jokaiselle. Esimerkiksi lasten suksissa on uusi Quick Shift -side, jota on helppo siirtää, jos monon koko kasvaa kesken kauden. Aikuiset puolestaan voivat valita omat suksensa osaamistasonsa mukaan.

Onko etsinnässäsi Elan sukset naisille, miehille vai lapsille? Meiltä löydät ne kaikille ja mikä parasta – aina liikuttavan halpaan hintaan. Tutustu monipuoliseen valikoimaamme ja valitse laadukkaat Elan laskettelusukset liikuttavan halvalla. Voit helpottaa hakemista tekemällä haluamiasi rajauksia hakuehtoihin - tutustu myös koko laskettelusuksivalikoimaamme.

Meillä voit maksaa verkkokauppaostoksesi haluamallasi tavalla ja Budget Sport -laskulla ja -erämaksulla saat 90 päivää korotonta maksuaikaa.

Tällä hetkellä Elan-tuotteet -tuoteryhmässä on 11 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on Elan Prodigy Team JRS lasten Twintip -sukset ja siteet (vihreä) -twintip sukset, 249,90 €. Muita suosittuja malleja ovat Elan Sky JRS lasten laskettelusukset ja siteet (punainen) -twintip sukset, 179,90 €, Elan Amphibio S8 PS M miesten laskettelusukset ja siteet (musta) -twintip sukset, 449,90 € sekä Elan Element Black Red LS M laskettelusukset ja siteet (musta) -twintip sukset, 349,90 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!