Elan

Naiset
Miehet
Tytöt
Pojat
Koko
Väri
Alakategoria
Rajaa
Tarkenna hakua
Suosituimmat ensin Järjestä
13 tuotetta
Suosituimmat ensin Järjestä

Elan

Elan valmistaa suksia yli 70 vuoden kokemuksella. Sen tavoitteena on tarjota suksia, jotka mahdollistavat paremman laskettelukokemuksen jokaiselle, ja siksi tuotekehitystiimi pyrkii koko ajan tuomaan markkinoille uusia innovaatioita. Elan onkin saanut useita palkintoja tuotteistaan, esimerkiksi vuosina 2012, 2013 ja 2015 se palkittiin innovatiivisimpana brändinä urheiluvälineiden kategoriassa (Most innovative brand). Myös esimerkiksi maailman kevyin naisten suksi on Elanin kehittämä.

Elan tarjoaa sopivan ratkaisun jokaiselle. Esimerkiksi lasten suksissa on uusi Quick Shift -side, jota on helppo siirtää, jos monon koko kasvaa kesken kauden. Aikuiset puolestaan voivat valita omat suksensa osaamistasonsa mukaan.

Onko etsinnässäsi Elan sukset naisille, miehille vai lapsille? Meiltä löydät ne kaikille ja mikä parasta – aina liikuttavan halpaan hintaan. Tutustu monipuoliseen valikoimaamme ja valitse laadukkaat Elan laskettelusukset liikuttavan halvalla. Voit helpottaa hakemista tekemällä haluamiasi rajauksia hakuehtoihin - tutustu myös koko laskettelusuksivalikoimaamme.

Meillä voit maksaa verkkokauppaostoksesi haluamallasi tavalla ja Budget Sport -laskulla ja -erämaksulla saat 90 päivää korotonta maksuaikaa.

Tällä hetkellä Elan-tuotteet -tuoteryhmässä on 13 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on Elan Maxx JRS lasten laskettelusukset ja siteet (sininen), 150,00 €. Muita suosittuja malleja ovat Elan Sky JRS lasten laskettelusukset ja siteet (punainen), 150,00 €, Elan Prodigy Team JRS lasten Twintip -sukset ja siteet (vihreä), 200,00 € sekä Elan Explore Pro JRS UNI lasten laskettelusukset ja siteet (vihreä), 120,00 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!