CCM luistimet

CCM jääkiekkoluistimet lapsille ja aikuisille - Tilaa edullisesti Budget Sportilta

Budget Sportin laadukkaasta valikoimasta löydät laadukkaat CCM jääkiekkoluistimet niin aikuisille kuin lapsillekin nopealla toimituksella ja edulliseen hintaan. Hyvät luistimet ovat jokaisen kiekkoilijan tärkein varuste ja CCM valmistaa huippulaatuisia luistimia jatkuvalla tuotekehityksellä. Löydät meiltä niin CCM luistimet kuin muutkin jääkiekkovarusteet.

Jääkiekkoluistimet – Mitä kannattaa huomioida luistimien valinnassa?

Jääkiekkoluistimien ominaisuuksissa on jonkin verran eroja, joten valinnassa kannattaa huomioida niin oma jalka, taitotaso kuin myös pelityyli. Oikean kokoisessa luistimessa kantapään tulee asettua hyvin paikoilleen. Usein harrastepelaajan luistimessa kantapään ja luistimen väliin voi jäädä sormen mentävä tila, kun varpaat ovat luistimen kärjessä. Kokeneemman pelaajan sen sijaan kannattaa valita jääkiekkoluistimet, joihin ei juurikaan jää ylimääräistä tilaa. Katso tarkemmat ohjeet jääkiekkoluistimien valintaan täältä. CCM jääkiekkoluistimet jaotellaan kolmeen eri sarjaan erilaisten ominaisuuksien mukaan: Ribcor, Jetspeed ja Tacks. CCM Ribcor -luistimet ovat suunniteltu ketteryyttä ajatellen, kun taas Jetspeed-sarjan luistimissa on keskitytty nopeaan kiihdytykseen. CCM Tacks -luistimet taas ovat jäykimmät ja niissä on keskitytty voimaan.

Kaikki jääkiekkoon Budget Sportista

Kanadalainen CCM on on korkealaatuinen merkki joka panostaa innovatiivisuuteen – CCM onkin luottomerkki niin lajin harrastajien kuin kansainvälisten huippupelaajienkin keskuudessa. Löydät meiltä merkin laadukkaat jääkiekkoluistimet sekä muut jääkiekkovarusteet. Budget Sportilta löydät myös muut suositut merkit – koko jääkiekkovalikoiman näet täältä. Voit tilata jääkiekkovarusteet kätevästi suoraan netistä tai tehdä tuotteesta varauksen sinulle lähimpään myymälään.

Tällä hetkellä CCM-luistimet -tuoteryhmässä on 33 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on CCM Tacks AS-570 SR Regular - jääkiekkoluistimet (väritön), 229,90 €. Muita suosittuja malleja ovat CCM Jetspeed FT675 Sr Regular - jääkiekkoluistimet (väritön), 299,00 €, CCM Jetspeed FT675 Sr Wide - jääkiekkoluistimet (väritön), 299,00 € sekä CCM Tacks AS 560 Regular SR - jääkiekkoluistimet (musta), 129,90 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!