Bauer

Bauer-suojat laadukkaasta valikoimasta

Budget Sportin laajasta valikoimasta löydät itsellesi sopivat Bauer-suojat ja muut Bauer-varusteet -kategorian tuotteet kaikkiin tarpeisiin nopealla toimituksella, edulliseen hintaan. Löydät valikoimastamme laadukkaimmat ja uusimmat Bauer-suojat.

Tilaa Bauer-suojat edullisesti Budget Sportilta

Tällä hetkellä Bauer-suojat -tuoteryhmässä on 54 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on Bauer NSX Jr - lasten hartiasuoja (väritön), 27,00 €. Muita suosittuja malleja ovat Bauer Supreme Ignite Pro+ Sr - miesten hartiasuoja (väritön), 119,00 €, Bauer Supreme Ignite Pro+ Jr - lasten säärisuojat (väritön), 79,90 € sekä Bauer Supreme Ignite Pro+ Int - kyynärsuoja (väritön), 89,90 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!

Paljonko Bauer-suojat maksavat Budget Sportilla?

Budget Sportin edullisimmat Bauer-suojat saat hintaan 14,95 € ja hintavimmat ovat myynnissä 199,90 € hintaan. Meiltä löydät Bauer-suojat aina liikuttavan halpaan hintaan!

Onko verkkokaupan tuotteilla maksuton palautusoikeus?

Kyllä! Voit palauttaa verkkokaupasta tilatut tuotteet maksutta 30 vrk tuotteen niiden saapumisesta. Palauttaminen on suurimmalle osalle tuotteita ilmaista. Lue lisää Palautusehdoistamme.

Voinko noutaa varatun tuotteen myymälästä?

Voit tilata Bauer-suojat kätevästi suoraan netistä tai noutaa lähimmästä myymälästä. Kun olet tilaamassa tuotetta, valitse “myymäläsaatavuus” ja valitse mieleinen liike. Voit varata tuotteen alustavasti maksutta ja saat erillisen ilmoituksen kun se on noudettavissa.

Asiakaspalvelumme ja myyjämme auttavat oikean tuotteen valinnassa

Ammattitaitoinen asiakaspalvelumme sekä kauppojemme asiantuntevat myyjät palvelevat sinua mielellään sopivan tuotteen ja koon etsinnässä. Lisäksi meillä on useille tuotteille erinomaiset valintaoppaat, jotka auttavat sopivan tuotteen valinnassa. Tutustu myös kategorioihimme Bauer-jääkiekkohanskat, Bauer-jääkiekkomailat ja Bauer-juomapullot!

Näytä lisää