Bauer

Bauer luistimet

Bauer kuuluu jääkiekkovarusteiden valmistajien johtaviin nimiin ja se tunnetaan lajin vaatimien varusteiden asiantuntijana. Bauer valmistaa kaikkia jääkiekon vaatimia tarvikkeita luistimista ja mailoista kypäriin, jääkiekkovaatteisiin ja monenlaisiin eri pelaajarooleihin suunniteltuihin jääkiekkosuojaimiin saakka. Budget Sport on koonnut sinulle laajan valikoiman laadukkaita Bauer-jääkiekkoluistimia ja muita jääkiekkotarvikkeita liikuttavan halpaan hintaan, joten ei muuta kuin valitsemaan omasi!

Itsellesi hokkareita ostaessasi on tärkeää valita täydellisesti omaan jalkaasi sopiva koko. Huonosti istuvat jääkiekkoluistimet vaikuttavat huomattavasti paitsi niiden käyttökokemukseen myös koko suoritukseesi. Harrastelijan jääkiekkoluistimen koko on sopiva, kun varpaat ylettyvät hyvin luistimen kärkeen ja kantaan jää 1,5–2 cm tilaa. Jääkiekon aktiiviharrastajan luistin sen sijaan voi hyvin olla napakampi ylimääräistä tilaa jalkineeseen juuri jättämättä. Jääkiekkoluistimissa käytetään kolmea eri lestiä: kapein on D-lesti, normaali E-lesti normaali ja levein EE-lesti. Harrastelijan ja junioripelaajien luistimet voivat olla hieman löysemmät ja aktiiviharrastajan jäykemmät.

Bauerin luistinvalikoimasta löydät hokkarit aikuisille ja lapsille ja eri tasoisille pelaajille suunnitelluissa malleissa. Jääkiekon harrastelijoille ja aloitteleville pelaajille löydät Budget Sportista laadukkaat ja jääkiekkoluistinten tärkeimmät kriteerit täyttävät Bauerin perusluistimet, jotka on varustettu patentoidulla nilkka- ja kantapäätuella.

Jääkiekon aktiiviharrastajan on tärkeä panostaa laadukkaisiin luistimiin, jotka ominaisuuksiltaan tukevat täydellisesti omaa pelityyliäsi ja rooliasi pelissä. Nopeissa käännöksissä on tärkeää, että luistin tarjoaa nilkalle hyvän tuen. Aktiivipelaajana arvostat myös varmasti luistimissa teräkoteloa, joka mahdollistaa tarvittaessa terän vaihtamisen jopa sekunneissa. Pro-tason Bauer-luistimen lämpömuovautuva pohjallinen tarjoaa räätälöidyn istuvuuden ja mahdollistaa optimaalisen tasapainon ja vakauden jäällä liitämiseen. Pro-luistimen tekninen sisäosa on haihduttaa tehokkaasti kosteutta pitäen luistimen sisältä päin kuivana.

Meiltä saat myös laadukkaat Bauer-rullaluistimet katukiekon pelaamiseen edullisesti sekä lapsille että aikuisille sopivissa malleissa.

Tutustu laajaan valikoimaamme edullisia aikuisten ja lasten Bauer-luistimia ja rullaluistimia ja tilaa omasi Budget Sportin netistä jo tänään, tai tarkista tuotteiden myymäläkohtainen saatavuus – ja olet valmis kaukaloon, vaikka heti!

Tällä hetkellä Bauer-luistimet -tuoteryhmässä on 55 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on Bauer Vapor Hyperlite 2 Sr FIT2 - jääkiekkoluistimet (väritön), 899,00 €. Muita suosittuja malleja ovat Bauer Pro Sr - jääkiekkoluistimet (väritön), 69,90 €, Bauer Supreme Elite Int D Jk-luistin. (väritön), 189,00 € sekä Bauer Vapor Select SR D - jääkiekkoluistimet (väritön), 299,00 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!