Sukat

Sukat

Budget Sportin laajasta valikoimasta löydät laadukkaat sukat aina liikuttavan halpaan hintaan! Meiltä hankit sukkia sekä arkikäyttöösi että kaikkiin liikuntaharrastuksiisi – niin nilkkasukat kuin varrettomat tai kompressio-ominaisuuksilla varustetut sukat. Pitkävartiset mallit esimerkiksi juoksijoille, jalkapalloilijoille tai jääkiekkoilijoille, muun muassa Bauer-luistinsukka, kuuluvat niin ikään valikoimaamme. Monenlaiseen menoon hyvin sopivat sukat tulevat tunnetuilta urheilusukkien merkeiltä, kuten Adidas-sukat, Nike-sukat ja Asics-sukat.

Budget Sportin muhkea valikoima kattaa niin naisten, miesten kuin lasten sukat kaikenlaisiin käyttötarpeisiin. Saat meiltä materiaaleiltaan ja malleiltaan erilaiset sukat pysyvästi edullisilla hinnoilla, ja lisäksi kannattaa pitää silmällä säännöllisesti päivittyviä tarjouksiamme. Korkealuokkaisesta teknisestä materiaalista tai merinovillasta valmistetut sukat, jotka istuvat jalkaan saumattomasti, joustavat sopivasti ja siirtävät tehokkaasti kosteutta ovat äärimmäisen mukavat, ja pian et halua enää muunlaisia sukkia käyttääkään! Tule tutustumaan verkkokauppaamme sekä löydä ja tilaa mieleisesi sukat netistä helposti suoraan kotiisi, tai poikkea ostoksille lähimpään Budget Sportin myymälään.

Tällä hetkellä sukat -tuoteryhmässä on 133 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on Nike Everyday Lightweight 3pr - pitkät sukat (valkoinen), 16,95 €. Muita suosittuja malleja ovat Rukka Uusku Us 3 Par Sukka. (musta), 7,95 €, adidas Linear Crew Cushioned Socks 3 Pairs - sukka (musta), 9,95 € sekä adidas C SPW CRW 6p - pitkät sukat (musta), 19,95 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!