Sukat

Koko
Väri
Brändi
Rajaa
Tarkenna hakua
Suosituimmat ensin Järjestä
125 tuotetta
Suosituimmat ensin Järjestä

Sukat

Budget Sportin laajasta valikoimasta löydät laadukkaat sukat aina liikuttavan halpaan hintaan! Meiltä hankit sukkia sekä arkikäyttöösi että kaikkiin liikuntaharrastuksiisi – niin nilkkasukat kuin varrettomat tai kompressio-ominaisuuksilla varustetut sukat. Pitkävartiset mallit esimerkiksi juoksijoille, jalkapalloilijoille tai jääkiekkoilijoille, muun muassa Bauer-luistinsukka, kuuluvat niin ikään valikoimaamme. Monenlaiseen menoon hyvin sopivat sukat tulevat tunnetuilta urheilusukkien merkeiltä, kuten Adidas-sukat, Nike-sukat ja Asics-sukat.

Budget Sportin muhkea valikoima kattaa niin naisten, miesten kuin lasten sukat kaikenlaisiin käyttötarpeisiin. Saat meiltä materiaaleiltaan ja malleiltaan erilaiset sukat pysyvästi edullisilla hinnoilla, ja lisäksi kannattaa pitää silmällä säännöllisesti päivittyviä tarjouksiamme. Korkealuokkaisesta teknisestä materiaalista tai merinovillasta valmistetut sukat, jotka istuvat jalkaan saumattomasti, joustavat sopivasti ja siirtävät tehokkaasti kosteutta ovat äärimmäisen mukavat, ja pian et halua enää muunlaisia sukkia käyttääkään! Tule tutustumaan verkkokauppaamme sekä löydä ja tilaa mieleisesi sukat netistä helposti suoraan kotiisi, tai poikkea ostoksille lähimpään Budget Sportin myymälään.

Valikoimastamme löydät uusimmat ja laadukkaimmat sukat mm. merkeiltä Kari Traa, Catmandoo ja Adidas. Tällä hetkellä sukat -tuoteryhmässä on 125 tuotetta. Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on toistaiseksi Kari Traa Rusa Wool 2pr - naisten pitkät sukat, 12,95 €. Tuotteiden hinnat vaihtelevat 1,95 € ja 39,95 € välillä, joten valikoimastamme löytyy sukat jokaiselle kukkarolle.