Naisten urheiluliivit

Urheiluliivit edullisesti netistä

Treenivaatteiden alle kannattaa pukea hyvin istuvat urheiluliivit, jotka tukevat rintojasi: näin ollen parannat urheilusuoritustasi, kun voit keskittyä liikkumiseen. Valitse toppi tai urheiluliivit, jotka antavat sopivan tuen kiristämättä, mutta ovat päällä kuitenkin tarpeeksi napakat. Näin voit varmistua siitä, että rintasi saavat parhaan mahdollisen tuen urheilusuorituksen aikana ja voit itse keskittyä tärkeimpään.

Valitse tuki tarpeidesi mukaan

Budget Sport -verkkokaupasta tilaat juuri sinun tarpeisiisi sopivat treenitopit. Olipa suunnitelmissasi hankkia topatut urheiluliivit, tukevat urheiluliivit, push up -urheiluliivit tai kevyen tuen toppi, löydät aina hyvät tuotteet edulliseen hintaan valikoimastamme. Jos tarpeesi on kevyt naisten toppi tai kunnon tukea antava urheiluliivi, tutkimalla valikoimaamme löydät varmasti mieluisan mallin juuri sinulle. Panosta hyvin istuviin ja sinua tukeviin urheiluliiveihin ja nauti liikunnasta! Matalatempoisempaan treeniin, kuten rauhalliseen joogaan ja pilatekseen soveltuvat parhaiten kevyen tuen antamat urheiluliivit. Hieman tukea antavat liivit ovat usein toppaamattomat tai topattu kevyesti. Raskaampaan ja nopeatempoisempaan treeniin, kuten juoksuun tai hikijumppaan valinta on kunnon tuen antava topattu urheilutoppi. Kompressio-ominaisuudella varustettu urheilutoppi auttaa sinua parhaaseen mahdolliseen suoritukseen treenin aikana. Jos koet niska- ja hartiaseudun usein rasittuneeksi, kokeile leveillä olkaimilla varustettua toppia, jonka olkaimet lisäävät käytön mukavuutta.

Sinulle oikea materiaali on miellyttävä käytössä

Valitse kovempitempoiseen treeniin urheiluliivit, joiden tekninen materiaali hengittää ja kuivuu nopeasti. Näin tunnet olosi mukavaksi, vaikka hiki treenin aikana virtaisi kunnolla! Pehmeää ja joustavaa materiaalia oleva toppi on mukava päällä ja helppo pukea. Valikoimastamme löydät saumattomia liivejä sekä sileillä saumoilla varustettuja toppeja, jotka ovat käytössä miellyttävän tuntuisia eivätkä paina ihoa. Hyvät urheiluliivit eivät näy treenivaatteiden läpi, vaan sulautuvat osaksi muuta treeniasua. Hinnan ei tarvitse olla esteenä kunnollisten urheiluliivien hankinnalle, sillä meiltä saat ne edullisesti. Jos pidät värikkäistä ja kuvioiduista topeista tai klassisen tyylikkäistä mustista urheiluliiveistä, löydät varmasti oman suosikkisi verkkokaupastamme. Tutustu esimerkiksi suosittuihin Nike-, Adidas- ja Shock Absorber -liiveihin. Löydä uutta virtaa treeniin ja tilaa uusi naisten toppi sekä muut treenivaatteet ja treenikengät kauden laajasta valikoimasta aina edulliseen hintaan Budget Sportista.

Tällä hetkellä naisten urheiluliivit -tuoteryhmässä on 55 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on adidas Powerreact Training Medium-Support Bra - naisten urheiluliivit (musta), 19,95 €. Muita suosittuja malleja ovat Energetics Gigi 4 Top W - naisten urheiluliivit (oranssi), 9,00 €, Shock Absorber Ultimate Run Bra W - naisten urheiluliivit (musta), 64,95 € sekä Shock Absorber Ultimate D+ Classic Bra W - naisten urheiluliivit (musta), 54,95 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!