Miesten ruutupaidat

Miesten ruutupaidat

Kun haluat luoda siistin asiallisen, mutta samalla rennon huolettoman vaikutelman, luonteva valinta voisi olla ruutupaita! Ruutupaita on vapautuneempi versio perinteisestä jäykemmän virallisesta kauluspaidasta, ja sopii erinomaisesti kaiken ikäisille miehille ja monenlaisiin tilanteisiin. Raitapaita huokuu seikkailuhenkeä ja nuorekkaan rentoa asennetta ja parhaimmillaan se soveltuu yhtä lailla työpaikalle kuin vapaa-aikaankin. Budgetsportista löydät hyvät ja edulliset ruutupaidat miehille niin pitkillä kuin lyhyilläkin hihoilla ja eri väreissä. Puuttuuko sinun vaatekaapistasi vielä kenties kokonaan ruutupaita tai olisiko siellä tilaa uudelle?

Hyvä miesten ruutupaita on yllättävänkin monikäyttöinen. Jo pelkästään sen napitusta mukauttamalla voit hetkessä muuttaa sen, ja samalla koko asusi olemuksen. Napittaessasi ruutupaitasi ylös saakka ja pukiessasi sen helman housujesi alle, asiallisuuspisteesi nousevat heti monta pykälää! Pukiessasi ruutupaidan päälle siistin villatakin, neuleen tai bleiserin, olet hetkessä erittäin edustuskelpoinen vaikka mihin työtilanteeseen.

Lähtiessäsi vapaalle voit keventää napitusta ja antaa paidan helman roikkua vapaana housujen vyötärön päällä. Lyhythihaisen miesten ruutupaidan alle sopii hyvin yksivärinen pitkähihainen paita, tai illan kylmetessä sen päälle vetoketjullinen huppari tai collegetakki lämpöä tuomaan.

Budgetsportin miesten ruutupaidat sopivat mainiosti myös monenlaiseen vapaa-ajan toimintaan, retkeilyyn ja vaikka nikkarointiin. Perinteisten ruutupaitojen alkuperäisiä käyttötarkoituksia olivatkin retkeily- ja esimerkiksi metsurin työpaitana toimiminen. 100% puuvillasta valmistettu miesten ruutupaita käykin täydellisesti rennon siististä kesä- tai retkeilypaidasta.

Budgetsportilta löydät miesten ruutupaidat edullisesti ja helposti niin arkeen kuin vapaa-aikaankin. Valitse vain oma suosikkisi, oikea koko ja tilaa itsellesi uusi hieno miesten ruutupaita helposti netistä tai tarkista haluamasi tuotteen myymäläkohtainen saatavuus.

Tällä hetkellä miesten ruutupaidat -tuoteryhmässä on 4 tuotetta.

Suosituin tuotteemme tässä ryhmässä on McKINLEY Armon M - miesten kauluspaita (sininen), 19,95 €. Muita suosittuja malleja ovat McKINLEY Armon M - miesten kauluspaita (vihreä), 19,95 €, Jack Wolfskin Thompson M - miesten kauluspaita (oranssi), 34,96 € sekä Jack Wolfskin Thompson M - miesten kauluspaita (vihreä), 29,97 €. Laajasta valikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun!