Miesten alushousut

Koko
Väri
Brändi
Rajaa
Tarkenna hakua
Uusimmat ensin Järjestä
10 tuotetta
Uusimmat ensin Järjestä

Miesten alushousut

Kaikenlaiseen liikuntaan sopivat miesten alushousut yhdistävät tyylin ja käyttömukavuuden. Onnistunut urheilusuoritus, tehokas kuntoilu tai mukava ulkoilupäivä sujuu oikein pukeutuneena ja hyvin varustautuneena aina paremmin, ja niinpä myös miesten alushousut kannattaa valita huolella. Budget Sportista löydät alushousut miehille, niin lyhytlahkeiset alushousut, miesten pitkät alushousut ja kerrastohousut kuin kompressioalushousut ja -shortsit, aina liikuttavan halpaan hintaan. Urheilualusvaatteet ovat jatkuvasti suositumpia kaikessa arjen ja vapaa-ajan käytössä. Sporttinen tyyli sopii moneen menoon ja ennen kaikkea tuntuu mukavalta päällä. Laadukkaat miesten alushousut on suunniteltu antamaan miellyttävää tukea, joustamaan ja siirtämään ylimääräistä kosteutta pois iholta. Hengittävät ja lämmittävät miesten merinovillahousut, joihin on yhdistetty teknistä materiaalia, ovat kosteudensiirtokykynsä puolesta erinomaiset. Hyvin istuvat, saumattomat ja hiertämättömät miesten alushousut ovat jalassa huomaamattoman tuntuiset, ja ne ylläsi liikut vapaammin.

Aktiivisesta elämäntavasta ja vapaa-ajan harrastuksista kelpaa nauttia, kun vaatteet ovat mahdollisimman mukavat, ja näkyvien vaatteiden lisäksi myös miesten pitkät alushousut, kerrastohousut, merinovillahousut ja lyhytlahkeiset alushousut ovat tärkeitä asun kokonaisuuden osina. Erilaisia malleja, miellyttäviä ja helppohoitoisia teknisiä materiaaleja, mainiota muotoilua – hyvät miesten alushousut piristävät oloa ja antavat liikkumiseen energiaa. Tutustu Budget Sportin edulliseen valikoimaan verkkokaupassa ja tilaa mieleisesi miesten alushousut kätevästi netistä suoraan kotiisi. Tai tule ostoksille ja löydä etsimäsi miesten kerrastohousut, merinovillahousut, lyhyet ja pitkät alushousut halvalla ja nopeasti lähimmästä Budget Sportin myymälästä.

Valikoimastamme löydät uusimmat ja laadukkaimmat miesten alushousut mm. merkeiltä Whistler, Halti ja North Outdoor. Tutustu myös kategorioihimme miesten aluspaidat, miesten aluskerrastot ja miesten pyjamat. Miesten alushousut -kategoriamme suosituin tuote on tällä hetkellä Whistler Bradley Merino Wool Baselayer Pants - miesten alushousut, 34,95 €.